Skandale-borgmester udelukkes fra sexede servitricer

Restanrantkæden Hooters ønsker ikke besøg af San Diegos 70-årige borgmester Bob Filner efter sex-anklager mod ham

Hooters PR-foto
Hooters PR-foto

Endnu har Bob Filner lov til at komme på rådhuset i San Diego.

Og der kan han passende spise sin frokost.

Han skal ikke forvente, at han kan indtage den på restauranten Hooters - der er mest kendt for barmfagre servitricer iført små toppe og stramme orange shorts.

13 kvinder anklager borgmester for chikane

Den 70-årige borgmester anklages af adskillige kvinder for utilbørlig optræden, og det skal serveringspersonalet på den ret sex-fikserede restaurantkæde ikke udsættes for.

Så i San Diego har man placeret et skilt med teksten:

'Denne virksomhed erkender, at vi kan have politiske uoverensstemmelser og vi at tjener folk fra alle samfundslag, Vi mener også, det er bydende nødvendigt for folk at have standarder. Borgmesteren i San Diego, vil ikke blive serveret for i denne virksomhed. Vi mener kvinder bør behandles med respekt.'

Hooters klarer sig nok uden den kunde - og sikkert også fint med den PR skiltet kaster af sig. Kæden har 430 restauranter i 28 lande. De har dog fået et noget mindre overskud de senere år, da en række konkurrenter har valgt at lade deres servitricer være endnu mere afklædte.

Der er jo ofte kunder til konceptet: Bajere, burgere og et stykke bryst.

Hooters laver både konkurrencer, hvor personalet optræder i svømmedragter og afstemninger, hvor gæsterne stemmer om den lækreste servitrice. Se mere om Hooters her.

0 kommentarer
Vis kommentarer