Smølende Løkke fik fem rykkere om modregning

Aktindsigt viser, at eks-statsministeren modtog adskillige henvendelser om modregningspligtig indkomst

Lars Løkke Rasmussen (V) fik i 2011 og 2012 en række rykkere fra Moderniseringsstyrelsen, som ønskede oplysninger om Venstreformandens indtægter, skriver Berlingske.

De pågældende indtægter er vigtige, fordi de skal modregnes i Løkkes såkaldte eftervederlag - de cirka 1,45 millioner kroner, som den tidligere statsminister modtager årligt fra staten.

I alt fem gange undlod Lars Løkke Rasmussen at reagere på anmodninger om sin modregningspligtige indkomst, skriver Berlingske på baggrund af en aktindsigt, som avisen har fået hos Moderniseringsstyrelsen.

Har redegjort
Venstre-formanden forklarer, at han har afgivet en "meget detaljeret redegørelse" til Moderniseringsstyrelsen i sidste uge.

- Den er nu under sagsbehandling i Moderniseringsstyrelsen, og når den er færdig, vil den rette modregning finde sted. Derefter skal der foretages justeringer i min selvangivelse for 2012, siger han ifølge Berlingske.

Derudover har Venstreformanden ikke yderligere kommentarer til sagen, lyder det.

Bilagssagen har trukket overskrifter igen, fordi Løkke sagde på sit meget lange pressemøde for nylig, at han ikke havde fået diæter fra klimaorganisationen GGGI i 2012.

Men det havde han alligevel, og det fik mandag aften Lars Løkke Rasmussen til selv at stille op på tv og forklare, at det var sådan "han huskede det".

Rejser på 1. klasse
Interessen for GGGI's økonomi og administration voksede, efter at det kom frem, at Lars Løkke Rasmussen i sin egenskab af organisationens formand adskillige gange har rejst på 1. klasse på sine rejser rundt i verden.

Moderniseringsstyrelsen er en styrelse under Finansministeriet med ansvar for blandt andet personale og løn.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere