Helle forarger: Ingen selfie-respekt

Billedet, der går verden rundt efter Nelson Mandelas mindehøjtidelighed: Helle T., David Cameron og Barack Obama tager Selfie. Ikke alle er lige imponerede

Seks britiske aviser har Helle Thorning på forsiden her til morgen.

Det er ikke hver dag, det sker, og hvorfor så nu?

'IDIOTISK'
Fordi hun i går tog et billede af sig selv i selskab med to af klodens mest magtfulde mænd.

Det er ikke alle selvportrætter, der burde florere på internettet. (Foto: Privat) Samfund Årets ord er Selfie – her er de værste af slagsen

Et tryk på mobiltelefonen og få minutter senere glødede de sociale medier. Og her til morgen er det så papiraviserne, der langer ud efter billedet, hvor den danske statsminister ser ud til at grovhygge sig med David Cameron og Barack Obama.

'IDIOTISK' skriver tabloidavisen The Daily Mirror, mens The Sun mener, det er respektløst at tage et selvportræt til en mindehøjtidlighed.

Avisen Daily Mail er mere nedtonede, og stiller spørgsmålet: Er det VIRKELIG tidspunktet for en selfie?

Obama i hundehuset

Fotoet af Helle Thorning-Schmidt, der tager en selfie sammen med præsident Obama og premiereminister David Cameron til Nelson Mandelas mindehøjtidelighed, går verden rundt, og bliver i den grad også kommenteret på de sociale medier.

Se også: Er Michelle rasende på Helle?

Mange kommenterer ikke blot på selve timingen, men også det citronsure ansigt Michelle Obama havde, mens gemalen hyggede sig med Helle.

Det har gratisavisen Metro UK så smidt på deres forside.FOTO: METRO
FOTO: METRO
Se også: S-profil forsvarer Helles 'selfie': Jeg havde gjort det samme

Flere britiske medier har også påpeget, at det kun er Michelle, der faktisk har fundet den rette grimasse. 'The Guardian' skriver:

- Ved at ignorere de etiketteråd, der er blevet spredt online siden ordet 'selfie' blev udnævnt som årets ord, så så de tre verdensledere ud som om, de momentært havde glemt hvilken højtidelighed de deltog i, ved at sidde med teatralske grimasser. Kun Michelle Obama fastholdt sin værdighed og nægtede at deltage i deres narrestreger.

0 kommentarer
Vis kommentarer