Actionhelt overvejer politik

Steven Seagal overvejer at stille op til guvernørvalget i Arizona

Steven Seagal, som her ses i Kill Switch fra 2008, overvejer at stille op til guvenørvalget i den amerikanske delstat Arizona. (PR foto)
Steven Seagal, som her ses i Kill Switch fra 2008, overvejer at stille op til guvenørvalget i den amerikanske delstat Arizona. (PR foto)

Multitalentet Steven Seagal, som både slår en proper næve og spiller en habil guitar, har ikke fået nok. Nu overvejer han også at stille op til det kommende guvernørvalg i Arizona.

Det fortæller han til tv-stationen ABC15.

Dermed kan han gå i fodsporene på andre hårtslående skuespillere som Arnold Schwarzenegger og Clint Eastwood, der også har forsøgt sig som politikere.

- Joe Arpaio og jeg snakkede om, at jeg skulle stille op til guvernørvalget i Arizona. Egentlig mest som en joke, men jeg tænker, at jeg da ville overveje det. Lige nu har jeg dog en andre vigtige ting at tage mig af, lyder det kryptisk i interviewet, som fandt sted i forbindelse med premieren på tredje sæson af realityserien 'Steven Seagal - Lawman: Maricopa County'.

Her er Seagal på job med sheriffen Joe Arpaio, som selv mener, han er den hårdeste strømer i USA.Steven Seagal er klar til en ny sæson af 'Steven Seagal - Lawman: Maricopa County' og måske også en tjans som guvenør i Arizona. (PR foto)
Steven Seagal er klar til en ny sæson af 'Steven Seagal - Lawman: Maricopa County' og måske også en tjans som guvenør i Arizona. (PR foto)


Steven Seagal filmdebuterede i 1988 i 'Nico' og slog for alvor igennem i 'Kapring på åbent hav' i 1992 som den hårdtslående kok Casey Ryback. Han er også kendt for at være en dygtig kampsportsudøver, og så spiller han guitar i bluesbandet Steven Seagal & Thunderbox.

Næste guvernørvalfg i Arizona finder sted 4. november.

Se interviewet med Seagal, hvor afslører sin smag for guvenørposter, her:

0 kommentarer
Vis kommentarer