New Yorks borgmester buh'et ud af banen

New Yorks nyindsatte borgmester blev buh'et ud af banen til mandagens åbning af baseball-sæsonen

Borgmesteren i en aldrig før set situation - foran tusinder af buh'ene baseball-fans. (Foto: AP)
Borgmesteren i en aldrig før set situation - foran tusinder af buh'ene baseball-fans. (Foto: AP)

NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): Det er normalt ham selv, der sætter scenen og styrer spillets gang.

Men mandag var New Yorks nye borgmester Bill de Blasio både bogstavelig talt - og i overført betydning - på udebane og måtte se sig selv buh'et ud af tusinder af sine egne bysbørn.

Det skete, da han indledte dette års baseball-sæson på Citi Field-stadion i New York-bydelen Queens, hvor kampen stod mellem byens hold The Mets og Washington D.C.'s The Nationals.

Bill de Blasio er dog selv inkarneret fan af Boston Red Sox, men dét på trods mødte han op i fuld Mets-kampuniform - dog med nr. 6 på ryggen. En hyldest til en af Red Sox's legender Rico Petrocelli, der spillede med samme nummer.

Som vidste Bill de Blasio, at heller ikke han - som borgmestrene før ham, der har svunget armen - formentligt kunne slippe fra de traditionsrige buh-råb, havde borgmesteren valgt at tage seks børn med ind på den grønne diamantformede arena.

Børnene har alle relationer til den gaseksplosion, der ramte bydelen Harlem for nogle uger siden, men holdt sig dog pænt i baggrunden under borgmester-seancen.

Men heller ikke deres tilstedeværelse fik dog tilskuerne til at ændre på kolde forårsfornemmelser og faste baseball-traditioner. Bill de Blasio mødte derfor folkets lidet ønskede 'hyldest', da han blev annonceret og løb ind på banen. Dernæst da han forlod banen igen.

Mens folk måtte bide de kølige temperaturer i sig, søgte borgmesteren efterfølgende tilflugt i borgmester-boksen, hvor buh-råbene blev 'skyllet' ned med en lun hotdog.

1 af 4 de Blasio i normal 'kampuniform', når det er ham selv, der styrer spillets gang. I dag blev han dog buh'et ud af de mange tilskuere. (Foto: AP)
2 af 4 Over hele USA åbnede grønsværen op for årets baseball-sæson. (Foto: AP)
3 af 4 Borgmester Bill de Blasio kaster den første bold under dagens åbning af baseball-sæsonen. (Foto: AP)
4 af 4 Borgmesteren i en aldrig før set situation - foran tusinder af buh'ene baseball-fans. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer