LA: Løkkes regering kan blive rødere end Thornings

Lars Løkke Rasmussen kan ende med at lede en regering, der er rødere end Thornings, mener Liberal Alliance

Simon Emil Ammitzbøll mener, at en regering med Lars Løkke Rasmussen i front kan blive rødere end den nuværende regering. (Foto: Kim Agersten)
Simon Emil Ammitzbøll mener, at en regering med Lars Løkke Rasmussen i front kan blive rødere end den nuværende regering. (Foto: Kim Agersten)

Hvis Dansk Folkeparti får de afgørende mandater efter næste folketingsvalg, så vil Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, sidde i spidsen for en regering, der kan vise sig mere rød end den, som Helle Thorning-Schmidt (S) styrer.

Sådan lyder det fra Liberal Alliances politiske ordfører, Simon Emil Ammitzbøll, på partiets endags-landsmøde i København lørdag.

Se også: Samuelsen droppede kontroversiel del af tale

- Så kan det godt være, at regeringen (med Løkke som statsminister, red,) officielt er blå. Men politikken vil være rød. Og måske mere rød end i dag, siger han.

I de seneste måneder har Dansk Folkeparti vokset sig så store, at partiet sammen med Venstre er så tæt på at kunne tælle til 90 mandater, at De Konservative kan levere et flertal uden Liberal Alliance.

- Det vil ikke overraske mig, hvis det viser sig, at det er Kristian Thulesen Dahl, der er den hemmelige socialdemokrat, lyder det fra Simon Emil Ammitzbøll.

Se også: Samuelsen: Ulighed er et sundhedstegn

Han fastslår samtidig, at Liberal Alliance efter et eventuelt regeringsskifte skal være klar til at "sluge kameler", når det gælder andre områder end partiets erklærede mærkesager om lavere skat og mindre bureaukrati.

- Det er der, vi skal have indflydelse. Og det kan Lars Løkke og Venstre lige så godt indstille sig på.

- Så må vi til gengæld sluge nogle kameler på andre områder. Det skal vi være parate til, og det skal I være parate til, understreger Liberal Alliances politiske ordfører.

0 kommentarer
Vis kommentarer