Holger K: Sabotage mod Thornings tale er halvhjernet

Holger K. Nielsen sammenligner den planlagte sabotage af Thornings 1. maj-tale med nazisternes metoder

Holger K. Nielsen betegner personerne bag de bebuede aktioner mod Helle Thorning som halvhjerner. ( FOTOP: KHAN TARIQ MIKKEL)
Holger K. Nielsen betegner personerne bag de bebuede aktioner mod Helle Thorning som halvhjerner. ( FOTOP: KHAN TARIQ MIKKEL)

Det er ifølge tidligere skatte- og udenrigsminister Holger K. Nielsen (SF) nogle "halvhjerner", der har annonceret, at de vil overdøve statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), når hun 1. maj traditionen tro skal holde tale i Fælledparken på arbejdernes internationale kampdag.

- Troede ellers at 1. maj var en festdag, hvor vi skal give kant til højrefløjen, men der er altså nogle, som i stedet agter at hjælpe højrefløjen, skriver Holger K. Nielsen på Facebook.

Det er sabotage
- Der har altid eksisteret uenigheder på venstrefløjen, men der er også en tradition for at diskutere dem politisk. Sabotage af andres ret til at ytre sig var en metode, som de brune brugte i 30'erne. Det må aldrig blive en del af kulturen på venstrefløjen.

Den garvede SF'er sammenligner dermed provokatørerne med brunskjorterne, der var den folkelige betegnelse for SA, Sturmabteilung, den tyske nazistiske bevægelses stormtopafdelinger, som var iført brune skjorter.

Den ukendte venstreorienterede gruppe, der opfordrer til at sabotere statsministerens tale, har på Facebook annonceret, at der vil blive delt fløjter ud, så man kan overdøve Thorning. Argumentet er, at regeringen fører en blå politik og derfor ikke har noget at gøre på talerstolen.

Mødt af buh-råb
- Vi deler mange fløjter ud, men vi har ikke nok til alle dem, der er utilfredse over regeringens politik, så tag gerne selv nogle med eller improviser noget andet larm, skriver gruppen, der opfordrer aktivisterne til at tage høreværn med.

Sidste år holdt Thorning ikke tale i Fælledparken, men i Aarhus og Aalborg. Her blev hun mødt med buh-råb og et massivt fløjtekor, og politiet måtte skride til flere anholdelser

0 kommentarer
Vis kommentarer