Annonce:
Annonce:

DF'er truede med at klippe fingre af kvinde

- Det var ment som en joke, siger Lars Dyhr Hansen om mail, som nu har trukket tæppet væk under hans politiske karriere i Sønderborg Byråd

Annonce:
Følg Politik

'...., du skal se at få det skilt i orden - ellers får du fingrene klippet af! Så er det bare slut med at male, bitch!

Ordene kom fra det snart forhenværende medlem af Sønderborg Byråd for Dansk Folkeparti, Lars Dyhr Hansen. Skrevet og sendt 16. januar 2011 klokken 09.24 til teknisk direktør i Sønderborg Kommune, amatør-kunstmaleren Inge Olsen. I en formiddagsbrandert og i forlængelse af en nattevagt som taxachauffør - og uden at vide, at mailen tre år senere ville indhente ham og sparke benene væk under hans politiske karriere.

Her er valgets største stemmeslugere

Annonce:

I dagene efter i november i fjor at have opnået genvalg til byrådet gentog den 44-årige lokalpolitiker - omend i en mildere sammenhæng - sin dumhed, da han i en ny brandert på facebook skrev 'Fuck Sønderborg, fuck Sydals, fuck Sundeved, fuck Nordborg'. Facebook-blamagen fik lokale medier med Jyske Vestkysten i spidsen til at interessere sig for Lars Dyhr Hansens fortid, og da den tre år gamle mail blev støvet af, stod skriften på væggen.

- I nu'et var det ment som en joke, og jeg slog mig på lårene af grin, da jeg skrev mailen. Bagefter kunne jeg dog godt se, at jeg var gået langt over stregen.

Spritborgmesteren er færdig

- Jeg har undskyldt mange gange over for Inge, men jeg kan desværre ikke skrue tiden tilbage og ændre, hvad jeg skrev, siger Lars Dyhr Hansen, der ifølge eget udsagn var 'godt beruset' i begge tilfælde.

'Hallååå Inge'!
Inge Olsen lagde låg på sagen efter at have fået en undskyldning, og Sønderborg Kommune opgav at gøre mere ved den, da politiet havde vurderet, at der ikke var grundlag for en sigtelse.

Annonce:

Ekstra Bladet har fået aktindsigt i den mail-korrespondance, der kulminerede med den hårrejsende trussel. Lars Dyhr Hansen ventede på svar på en mail, hvori han argumenterede for, at taxachauffører og andre med specielle ærinder burde kunne køre i et bestemt område ved gågaden i Sønderborg i nattetimerne.

Afdød borgmester var rar og myreflittig

'Hallååå Inge! Nu må du fanme tage dig sammen...' indledte Lars Dyhr Hansen dét, der tre år senere har fået ham til at trække sig fra sin post som byrådsmedlem.

Lokalformanden for Dansk Folkeparti i Sønderborg, Stefan Lydahl, har fornylig gjort en ende på sin tidligere partifælles liv i partiet.

Fråse-borgmester: Jeg kan ikke bruge dig!

- Lars har ikke nogen fremtid hos os. Hans uheldige formuleringer på facebook og, ikke mindst, mailen til Inge Olsen var simpelthen så grov og utilgivelig, at vi ikke længere kan have ham i Dansk Folkeparti, siger Stefan Lydahl og fortsætter:

- Hans facebook-dumhed kunne måske tilgives, men ikke mail-truslen. Den har intet med humor at gøre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: