Bendtsen er klar til fem år mere i EU

Den tidligere konservative formand vil igen være partiets spidskandidat til EU-Parlamentet.

Den tidligere formand for De Konservative Bendt Bendtsen er klar til at forlænge sit ophold i Europaparlamentet.

Den tidligere partileder har siden 2009 repræsenteret Det Konservative Folkeparti i Bruxelles, og hvis det står til partiets forretningsudvalg, skal han som minimum blive på posten til 2019, skriver Fyens Stiftstidende.

Forretningsudvalget har indstillet Bendt Bendtsen til igen at være De Konservatives spidskandidat ved valget i 2014. Og det glæder Bendt Bendtsen sig over:

- Jeg har i mine første fire år i Europaparlamentet arbejdet hårdt på at skabe bedre forhold for Europas virksomheder og for at genskabe væksten, lyder det fra Bendt Bendtsen ifølge Fyens Stiftstidende.

- Det er et arbejde, som jeg glæder mig til at forsætte, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at sikre et godt valgresultat, siger den fynske politiker.

Partiets formand, Lars Barfoed, kalder over for Fyens Stiftstidende Bendt Bendtsen for "et af de mest indflydelsesrige danske medlemmer af EU-Parlamentet".

- Han har blandt andet været førende i kampen for at bevare dansk realkredit og i forreste linje for at fremme europæisk energieffektivitet. Vi er glade for, at Bendtsen har sagt ja til at tage endnu en tørn for Danmark i Bruxelles, siger Lars Barfoed.

Det Konservative Folkeparti præsenterer resten af sin kandidatliste til valget til EU-Parlamentet i 2014 og et nyt konservativt EU-program på partiets landsmøde.

Mødet finder sted 28.-29. september i Tivolis Kongrescenter i København.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere