Engell om sygedagpengereform: Regeringen har travlt

Hans Engell mener, regeringen vil miste mange vælgere, hvis de ikke snart skaber nye arbejdspladser, der får vælgerne til at 'glemme' upopulære reformer

Ifølge Hans Engell har regeringen travlt med at skabe nye jobs. (Foto: Kristian Linnemann)
Ifølge Hans Engell har regeringen travlt med at skabe nye jobs. (Foto: Kristian Linnemann)

Er du en af dem, der bliver ramt af regeringens udspil, så din sygedagpengeperiode bliver halveret? Så kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Regeringens reformer vil endnu engang gå ud over de svageste i samfundet, som det fremgår af dagens udgave af Ekstra Bladet. Denne gang er det sygedagpengene, som bliver kraftigt forringet for omkring 9300 danskere. Ifølge politisk kommentator Hans Engell er det derfor alfa og omega for regeringen, at de snart sætter et aftryk, der viser, at de gør noget for deres egne vælgere.

Læs også:

Se også: Sådan ser sygedagpenge-forslaget ud

Læs mere:

Se også: Pres på Mette F for at hjælpe syge

- Hvis ikke regeringen snart får skabt nogle arbejdspladser, så går det virkelig galt ved næste valg. Foreløbig har Helle og co. været hele vejen rundt med sparekniven, når det gælder de svageste danskere, hvis interesser de 'burde' varetage. De har forringet dagpengene, vil skære i SU'en, og nu går det også ud over de syge. Så regeringen har virkelig brug for at vise nogle positive resultater snart, som får vælgerne til at tro på, at de ikke bliver svigtet

Mister vælgere
Hans Engell forklarer, at det er en stor gruppe af tvivlere, som regeringen er ved at miste på grund af de mange nedskæringer. Og hvis de ikke får dem tilbage, så spår han ikke regeringen mange chancer ved næste valg.

- Det er jo ikke fordi, at S-vælgerne gerne vil give deres til Lars Løkke og Venstre. Men de føler sig virkelig svigtet i forhold til, hvad regeringen lovede før valget, og hvordan de har handlet indtil nu. Derfor skal der fart på, når det gælder om at få gang i hjulene. Det er det eneste, der kan få vælgerne til at glemme de upopulære reformer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere