Strauss-Kahn vil hemmeligholde ny dame

Den tidligere valutafondchef sagsøger tre magasiner efter omtale

Den hemmelige flamme, Myriam Aouffir. (PR-foto)
Den hemmelige flamme, Myriam Aouffir. (PR-foto)

Dominique Strauss-Kahn (DSK) er udsat for en 'menneskejagt', siger hans advokat, Richard Malka, efter at flere franske blade har vist billeder af DSK og den 42-årige tv-medarbejder Myriam Aouffir. Tre magasiner bliver nu sagsøgt for krænkelse af privatlivets fred. Strauss-Kahn måtte opgive sit job som chef for den internationale valutafond på grund af sexskandaler.

31. august fortalte DSK's hustru, Anne Sinclair, at hun var flyttet fra manden, som hun ellers stod ved siden af under hele skandalen med hans sexeventyr med en stuepige i New York. Sigtelserne mod Strauss-Kahn for seksuelle overgreb blev frafaldet, men stuepigen, Nafissatou Diallo, har krævet erstatning. Og nye skandaler klæber til Strauss-Kahn. Siden februar har har været sigtet for at have været en af bagmændene i den såkaldte Carlton-ring, der med udgangspunkt fra et hotel i Lille arrangerede orgier med prostituerede.

Hundene sluppet løs
Advokat Richard Malka siger ifølge hjemmesiden tf1, at billederne af Strauss-Kahn og Aouffir sammen er tyvstjålne.

- Min klient bliver bagvasket på Twitter. Hundene er blevet sluppet løs.

Myriam Aouffir er af marokkansk afstamning. Hun er chef for de sociale medier i et større fransk tv-selskab. Det forventes, at hun også vil deltage stævningen mod medierne, hvad der opfattes som en indrømmelse af forholdet.

Magasinet VSD bragte først affæren frem i dagens lys. Det skete under overskriften: 'DSK er igen blevet en gentleman'. Det vil han åbenbart ikke have siddende på sig. Også VSD er blevet stævnet.

1 af 2 Dominique Strauss-Kahn. (Foto: Efrem Lukatsky/AP)
2 af 2 Den hemmelige flamme, Myriam Aouffir. (PR-foto)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen