Bizar Eastwood taler til usynlig Obama

Den gode, den onde og den helt gakkede: Clint Eastwood flopper med amatørteater på det republikanske partikonvent

Clint Eastwood tager sig til hovedet, og det gør mange andre også, efter at det amerikanske filmikon leverede en noget tvivlsom skuespiller-præstation i Tampa. (Foto: AP)
Clint Eastwood tager sig til hovedet, og det gør mange andre også, efter at det amerikanske filmikon leverede en noget tvivlsom skuespiller-præstation i Tampa. (Foto: AP)

Hollywood-ikonet Clint Eastwood leverede en bizar forestilling, da han skulle varme forsamlingen op før Mitt Romneys takketale på det republikanske partikonvent i Tampa, Florida.

82-årige Eastwood gjorde ellers en flot entre til tonerne af temaet til den klassiske spaghetti-western 'Den gode, den onde og den grusomme'. Men kæden røg af, da han begyndte at tale til en tom stol, der repræsenterede præsident Barack Obama.

Se hans optræden i tv-klippet over artiklen

- Jeg har hr. Obama siddende her, og jeg skal stille ham nogle spørgsmål, mumler Eastwood og retter opmærksomhed mod stolen.

- Hr. præsident, hvordan håndterer du de løfter, du kom med, da du stillede op som præsident? Hvad siger du til folk?

Men Eastwood afbrød den usynlige præsident.

- Hvad mener du med 'hold mund'. Nu er det min tur, insisterer filmstjernen og fortsætter den besynderlige forestilling.

- Hvad vil du have, at jeg siger til hr. Romney, spørger Eastwood og svarer selv:

- Nej, det kan jeg ikke sige til ham.

- Det kan han ikke gøre ved sig selv. Du er fuldstændig vanvittig. Du er snart lige så slem som Biden, siger Eastwood i en præstation, som næppe indbringer en Oscar.

Overskygger Romney
Clint Eastwoods optræden truer med helt at overskygge Mitt Romneys tale til konventet, der fandt sted en time senere og blev vist i bedste sendetid på amerikansk tv.

Demokraterne var i hvert fald hurtige til at gribe fat i episoden. Obamas vicekampagnechef, Stephanie Cutter, twettede ét ord:

- Wow!

Og med henvisning til at Eastwood havde improviseret på talerstolen, konstaterede den republikanske valgstrateg Mike Murphy tørt:

- Det viser bare, hvorfor skuespillere altid skal holde sig til et manuskript.

Du kan se hele den 11 minutter lange tale her

1 af 2 Hold mund, råber Eastwood til den usynlige præsident Obama. (Foto: AP)
2 af 2 Clint Eastwood tager sig til hovedet, og det gør mange andre også, efter at det amerikanske filmikon leverede en noget tvivlsom skuespiller-præstation i Tampa. (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen