Carl-Mar vil i Folketinget

Carl-Mar Møller vil i Folketinget for Socialdemokraterne og er klar til flødebolle-kamp med Helle Thorning-Schmidt. Men han vil tale pænt, siger han

Skulle Carl-Mar Møller komme i Folketinget, tager han en trøje på, lover han. (Foto: Søren Osgood)
Skulle Carl-Mar Møller komme i Folketinget, tager han en trøje på, lover han. (Foto: Søren Osgood)

Han er manden, der de seneste år har fortalt alle, der gider høre det, at 'pik er Gud'. Kastet med flødeboller og lavet kurser, hvor nøgenhed og mudder er i fokus. Nu vil han være en spiller i dansk politik. Carl-Mar Møller har meldt sig ind i Socialdemokraterne og drømmer om Folketinget.

- Jeg har arbejdet otte år som pædagog og 22 år som terapeut, så jeg har kunnet se symptomerne på samfundets problemer. Der bliver sparet for meget og ledelsen er dårlig. Alt for mange offentligt ansatte slides ned, siger en tændt Carl-Mar Møller til ekstrabladet.dk

Han nævner mærkesager om sygeplejersker og socialrådgivere, tvangsfjernelser og indvandring og er ikke bange for at gå imod Socialdemokraternes nuværende politik.

- Jeg er ligeglad. Jeg vil have min mening, siger han og vil lade det være op til folk selv, at skille den nøgne weekend-vildbasse fra politikeren.

- De unge synes sikkert, det er sjovt.

Ingen nøgenhed på talerstolen
Meningerne ændrer han ikke - til gengæld skal man ikke regne med at se ret meget bart kød fra den behårede terapeuts side, hvis han skulle komme i Folketinget.

- Det er ikke noget problem. Der er regler i Folketinget, det overholder jeg jo.

Så vi kommer ikke til at høre dig sige 'pik' og 'røv'?
- Jeg siger aldrig røv. Men jeg vil ikke sige pik og patter i Folketinget. Det kan jeg jo gøre i weekenden på mine kurser. Jeg kan holde tingene adskilt. Sådan er det jo også nu. Jeg holder jo også foredrag, hvor jeg taler pænt.

Hvad med en flødebolle-kamp mod Helle Thorning?
- Det er nok ikke noget, hun har lyst til. Men hvis hun vil, kunne det være sjovt, siger Carl-Mar Møller, som afviser, at hans forsøg på politisk karriere er et PR-stunt.

Skulle han komme i Folketinget - hvilket nok ikke er sandsynligt, da Fredensborg-kredsen først vil se ham lidt an - bliver det dog ikke kedeligt.

- Selvfølgelig kan jeg ikke lade være med at lave lidt sjov.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen