420.000 muslimer skal smides ud af landet

- Fremskridtspartiet vil stille lovforslag om, at alle muslimer skal ud af Danmark, hvis partiet kommer i Folketinget efter næste valg, lover Mogens Glistrup

- Fremskridtspartiet vil udvise 420.000 muslimer af Danmark, fordi deres helligste, hellige pligt er i Allahs navn at udrydde befolkningerne i de lande, som de er trængt frem til. Det er kernepunktet i Islam, for man kan ikke skelne mellem fundamentalister og andre muslimer. Det viste terrorangrebet mod USA. Det blev blandt andre udført af pæne og nydelige unge mennesker, som studerede ved polyteknisk læreanstalt i Hamburg.

Sådan sagde Fremskridtspartiets politiske leder, Mogens Glistrup, lørdag i sin politiske beretning til landsmødet i Billund Idrætscenter, hvor han blev mødt med tilråbet 'Kom så, Mogge'.

Udvisning af muslimer og afskaffelse af indkomstskatten var hovedpunkterne i hans tale til 400 delegerede. De modtog forslaget om et 'muhamedaner-frit Danmark' med stående ovationer.

Danskerne udgør kun 0,87 promille af verdens befolkning på 0,29 promille af jordens overflade, understregede Mogens Glistrup.

- Derfor sker der ikke noget som helst ved, at vi virkelig gør rent i eget hus ved vedtagelsen af lovforslaget om et muhamedanerfrit Danmark, sagde han.

Fremskridtspartiet vil i Folketinget straks fremsætte lovforslaget. Ellers vil der om fem år være 820.000 muslimer i Danmark, mente Mogens Glistrup.

- Derfor må vi have fuld fart fremover med at afmuhamedanisere Danmark, sagde han til forsamlingens jubel.

Mogens Glistrup blev i 2000 idømt betinget hæfte ved Højesteret for racistiske ytringer, så pararagraffen skal 'kastes dybt ned på møddingen', mente han.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere