Annonce:
Annonce:

TV: Nu indrømmer borgmester: Jeg røg crack

Han har hårdnakket afvist alle beskyldninger hidtil, men erkender nu at have røget crack i en brandert, Torontos borgmester Rob Ford. Se tv-klip

Annonce:
Følg Politik

- I stillede mig et spørgsmål tilbage i maj, om jeg har røget crack? Ja, jeg har røget crack, nok i en af mine branderter.

Sådan siger borgmester i canadiske Toronto Rob Ford nu, efter ugers beskyldninger fra først medier og senere politi, efter det lykkedes sidstnævnte at gendanne en video fra nogle slettede filer, der angiveligt viser borgmesteren i færd med at 'fyre op'.

TV: Av! Borgmester smadrer hovedet ind i kamera

Filerne stammer fra en computer, der blev konfiskeret i forbindelse med en narko- og bandeundersøgelse.

Indrømmelsen faldt ved et pressemøde, Ford selv havde inviteret til på byens rådhus. Den kommer efter, at blandt andre netmediet Gawker kunne fortælle, at crack-dealere forsøgte at sælge en video med borgmesteren, hvorpå han ryger stoffet.

Husker intet
Ford forklarede her endvidere, at 'der er perioder, hvor han har været i en fordrukken tilstand', og at han derfor ønsker, at han, ikke bare selv, men hele byen får båndet at se.

- Jeg vil se, hvilken tilstand jeg er i. Jeg husker ikke engang, at der skulle være et bånd, sagde Ford og understregede, at han ikke er alkohol- eller stofafhængig.

- Men den tilstand, nogle af jer har set mig i - det er et problem, sluttede borgmesteren, inden han halvt opgivende, halvt grinende forlod pressemødet.

Se den trængte borgmesters indrømmelse i klippet over artiklen og/eller klik på 'Næste' og se, hvordan Ford tidligere på året mødte pressen med et brag - bogstavelig talt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

... Røveri, narko og drabforsøg

Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: