Klummeskribent: Flirte-Obama skylder en undskyldning

En amerikansk klummeskribent kalder den danske statsminister en 'helvedes-kat', og retter en skarp kritik mod Obama for den berømte selfie.

Farlig flirt: New York Post er ikke tvivl om, at Barack Obama gik for langt. (NY Post)
Farlig flirt: New York Post er ikke tvivl om, at Barack Obama gik for langt. (NY Post)

Debatten om Helle Thornings opsigtsvækkende selfie sammen med præsident Obama er ikke helt død, hvis det står til avisen New York Post.

- Måske gik han i sukkerchok over et stykke dansk wienerbrød.

Sådan starter den amerikanske klummeskribent for New York Post, Andrea Peyser, nemlig sin harceleren over den amerikanske præsident Barack Obama for sit 'selfie'-portræt med statsminister Helle Thorning-Schmidt til Nelson Mandelas mindehøjtidelighed tirsdag i denne uge.

Se også: Engell: De ligner skolebørn fra Hobro

- USA's præsident og lederen af den frie verden mistede sin moral. Han opførte sig som en gadedreng hærget af hormoner på vej til en strip-bar, lyder det frit oversat fra Andrea Peysers klumme. som er blevet offentliggjort i dag torsdag på avisens hjemmeside.

Det kan måske ikke komme som den store overraskelse, da New York Post er en højreorienteret amerikansk avis, der gerne lægger sig ud med den efter amerikanske forhold venstreorienterede præsident.

Se også: Thorning om selfie: - Det er ikke et særlig godt billede

- Foran 91 verdensledere, en sydafrikansk nation i sorg - og Obamas tydeligt rasende kone, Michelle, - flirtede, fnisede, og hviskede præsidenten som et genstridigt barn ved synet af den gifte statsminister.

Se også: Avis om 'farlig flirt': Nu må Obama sove på sofaen

Klummeskribenten går helt amok i sine beskrivelser af Helle Thorning-Schmidt, og kalder hende blandt andet en 'helvedes-kat', der ikke opførte sig meget bedre end præsidenten, da hun viste sine lange skandinaviske ben, der kun var dækket af sorte strømpebukser.

Se også: Fotografen bag Helles 'selfie': Michelle var ikke sur

Fotografen for AFP, Roberto Schmidt, der tog billedet af den danske statsminister og Obama forklarer dog, at nogle medier helt har misforstået, at Michelle Obama skulle have hidset sig op over det berømte 'selfie'.

- Billeder kan lyve. Kun få sekunder før billedet blev taget, jokede førstedamen selv med dem, hun sad sammen med. Hendes anstrengte look er fanget ved et tilfælde, skriver han på sin blog.

0 kommentarer
Vis kommentarer