Poul Madsen: Derfor dækker vi rockerbegravelser

Flere af folketingspartiernes retsordførere kritiserer medierne for at glamourisere de danske rockere

Da HA-rockeren Michael Brokside blev begravet i sidste uge, skete det under stor mediebevågenhed fra flere af de landsdækkende medier.

Her på Ekstra Bladet kunne man blandt andet følge et livefeed med stillbilleder fra bisættelsen.

Dækningen af begravelsen og rockerne i Danmark generelt fik i dag flere restordførere fra Christiansborg til at kritisere medierne.

- Det er ikke første gang, vi ser en fuldstændig skandaløs dækning af rockerhappenings. Vi har tidligere set fester, som er blevet glamouriseret i en grad, som, vi mener, er skadelig for arbejdet for at få unge til ikke at synes, at det her miljø er tiltrækkende, siger Socialdemokraternes retsordfører, Trine Bramsen, til Berlingske Nyhedsbureau.

Læs også: Se også: Politikere vil have mediekodeks i rockersager Politikere vil have mediekodeks i rockersager

Også retsordførerne fra Venstre, de Radikale og Enhedslisten retter en skarp kritik af medierne, og mener, at de burde udarbejde et kodeks på tværs af medierne for, hvordan man dækker rockerne i Danmark.

Kritikken møder dog ikke meget forståelse hos Ekstra Bladets chefredaktør.

- Hvis man ser på vores forsider, så har vi om nogen været kritiske over for det, rockerne står for, og det, de er, nemlig en flok mordere, siger Poul Madsen i tv-interviewet over artiklen.

Se hele interviewet med Poul Madsen om Ekstra Bladets dækning af de danske rockere i tv-indslaget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer