Løkke skabte kaos i Odense

Løkke var den eneste partileder, der ikke fandt den røde løber her til aften.

Selv om Lars Løkke Rasmussen har hang til dyre habitter og førsteklasse, er det ikke ens betydende med, at alt med glamour suger formanden til sig.

Således var duften af rød løber ikke noget for venstreformanden her til aften.

Stik mod aftalen med TV2, aftenens værter til partilederrunden i forbindelse EU-valget, tog venstreformand Lars Løkke Rasmussen nemlig bagindgangen til TV2’s hovedkvarter i Odense.

TV2 havde ellers rullet den røde løber ud til ære for partilederne, og alle fandt vejen frem til den undtagen Løkke.

Da ophavet af journalister ville fange Løkke for en kommentar indenfor, skyndte venstreformanden sig ind i sminkerummet.

Først da TV2’s nyhedsdirektør Michael Dyrby havde været inde hos Lars Løkke Rasmussen blev der arrangeret et mini-pressemøde uden for an smikkerummet, hvor Lars Løkke Rasmussen stillede op til spørgsmål.

Her gentog han dagens tidligere udmelding om, at han betalt det, han skal i skat. Han ville imidlertid ikke uddybe, hvorvidt han har indberettet det tøj og den rejse, som Venstre har betalt.

Partiet har betalt tøj for 152.000 kroner til partilederen. Lars Løkke Rasmussen har udtalt, at han har købt noget af dette tøj ud, og da han blev spurgt, hvor meget tøj, han har købt, svarede han:

- Jeg har købt meget tøj af Venstre.

Derudover ville han ikke uddybe, og da der blev spurgt, hvornår han har købt det, stoppede pressemødet.

0 kommentarer
Vis kommentarer