Fra radikal til DF'er

Først var hun medlem af De Radikale, så meldte hun sig ind i Venstre og nu er indvandrerdebattøren Jette Plesner Dali medlem af Dansk Folkeparti.

Jette Plesner Dali har været medlem af først Det Radikale Venstre og siden Venstre. Nu prøver hun lykken hos Dansk Folkeparti.
Jette Plesner Dali har været medlem af først Det Radikale Venstre og siden Venstre. Nu prøver hun lykken hos Dansk Folkeparti.

Den 58-årige lægesekretær Jette Plesner Dali forlader partiet Venstre og melder sig ind i Dansk Folkeparti.

Dali er mest kendt for sit næstformandskab i den islamkritiske forening Kvinder for Frihed og har på det seneste været en ivrig deltager i den seneste tørklædedebat.

- Dannelsen af Ny Alliance og udsigten til, at Enhedslisten sandsynligvis med de religiøse muslimers stemmer bringer den første tørklædeklædte kvinde ind i Folketinget, har trukket linjerne skarpere op, og jeg må erkende, at jeg holdningsmæssigt ligger mest på linje med Dansk Folkeparti, siger Jette Plesner Dali.

Hun er tidligere medlem af både De Radikale og Venstre. Hos De Radikale kæmpede hun en hård kamp for at få indført en eksklusionsparagraf i partilovene, der ville medvirke til blandt andet at smide Mona Sheikh ud af partiet.

Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen