Behnke ramt af alvorlig sygdom

Den konservative profil trækker sig fra endnu en post efter alvorlig sygdom

Tom Behnke (Foto: Polfoto)
Tom Behnke (Foto: Polfoto)

Den konservative profil og mangeårige retsordfører Tom Behnke må trække sig fra endnu en politisk toppost, efter han for nylig tog orlov fra Folketinget.

Det sker ifølge Behnke selv, fordi han har været ramt af alvorlig sygdom, afslører han i en pressemeddelelse fra Beredskabsforbundet.

- Jeg har været ramt af alvorlig sygdom, hvilket også har betydet, at jeg har måttet tage orlov fra Folketinget. Nu vil jeg samle kræfter til at forsøge at afslutte min tid som folkevalgt politiker på ordentlig vis, og derfor er jeg desværre nødt til at trække mig fra min post i Beredskabsforbundet, siger Tom Behnke i pressemeddelelsen, hvor han trækker sig som præsident.

  Dansk politik K-profil tager sygeorlov fra Folketinget

Tom Behnke trak sig pludseligt fra sin folketingspost i starten af februar måned og tog sygeorlov. Det var i forvejen kendt, at han ville forlade politik ved næste valg.

Men dagens nyhed fra Beredskabsforbundet er første gang, at Tom Behnke afslører, at den sygdom, han har været ramt af, er alvorlig.

Og den mangeårige politiker ærgrer sig over sin utidige exit fra Beredskabsforbundet.

- Jeg håber, de hurtigst muligt kan finde en afløser for mig og komme videre med de mange vigtige opgaver, som Beredskabsforbundet arbejder med, siger han.

Det bliver den tidligere radikale politiker og Ny Alliance-stifter, Naser Khader, der overtager Tom Behnkes spidskandidatur til Folketinget for de konservative i Østjylland.

Dansk politik Konservative har jagtet Khader siden efteråret

0 kommentarer
Vis kommentarer