Carl Holst sender fuld opbakning til Eva Kjer Hansen

Han har selv været i politisk modvind og blev tvunget til at gå af. Nu viser Carl Holst sin støtte til Eva Kjer

Carl Holst stiller sig nu bag Eva Kjer Hansen, og sender hende fuld opbakning.
Carl Holst stiller sig nu bag Eva Kjer Hansen, og sender hende fuld opbakning.

Carl Holst ved formentlig præcis hvordan Eva Kjer Hansen føler lige nu. Det er ikke lang tid siden, at han selv stod i rivende modvind på Christiansborgs, og endte med at måtte forlade sin plads som forsvarsminister efter bare 93 dage.

Den omdiskuterede politikker stiller sig nu frem med fuld opbakning til Eva Kjer Hansen, og han er helt sikker på at hun har både indre ro og balance, fortæller han til Jyske Vestkysten.

- Jeg kender Eva som en pligtopfyldende og arbejdsom pige, der også har prøvet at være i modvind før. Hun har været med så længe, at hun også kan lægge en distance til det. Ikke mindst fordi hun selv ved, hvad sandheden er. Det giver indre ro og balance, mener Carl Holst.

Artiklen fortsætter under videoen

Carl Holst sender fuld opbakning til Eva Kjer Hansen

Også Lars Løkke Rasmussen støtter tilsyneladende op om Eva Kjer Hansen. Hør hvad statsministeren havde at sige efter onsdag aftens krisemøde i Statsministeriet

Carl Holst: Altid ubehageligt at blive anklaget
Carl Holst ved om nogen selv hvordan det er at stå midt i uvejret, og det er altid ubehagelig siger han til Jyske Vestkysten.

- Det er 100 procent sikkert, at det er det er ubehageligt at blive anklaget for at have fiflet, og man føler sig magtesløs. Men hun ved selv, hvad hun har sagt og ikke sagt, og hun ved med sig selv, at hun har gennemført det, som blå blok sagde før valget. Så hun ved, at hun har været ordentlig. Hun ved, hvad sandheden er, og den skal nok komme frem, siger Carl Holst.

Selvom mange politikere lige nu udtrykker mistillid til Eva Kjer Hansen, så forstår Carl Holst godt, hvorfor Lars Løkke stadig forsvarer hende.

- Det ville være at fyre hende for at passe sit job. Dem, der snakker højest om at fyre hende, er samtidig dem, der snakker om ordentlighed. Det nemmeste er at fyre folk for åben skærm ud fra en præmis om ordentlighed, men det er meget selvmodsigende, mener Holst.

Carl Holst sender fuld opbakning til Eva Kjer Hansen

Carl Holst ved alt om at være i modvind. Derfor fik han også æren af at modtage Årets Nytårstorsk, som du kan se i indslaget her