Chat med Brexit-ekspert: Hvad mangler du svar på?

Fra klokken 10.00 sidder Edward Ashbee, ekspert i britisk politik, klar til at svare på læsernes spørgsmål om den britiske EU-afstemning

Hør Edward Ashbee uddybe sine svar på læsernes spørgsmål om Brexit

Stil dit spørgsmål til Brexit-ekspert, Edward Ashbee, allerede nu herover

Hvilken betydning får Brexit for Danmark? Hvorfor svinger meningsmålingerne så meget? og hvorfor er de britiske politikere på Leave-siden egentlig så interesserede i at forlade EU?

Med kun to dage til den britiske folkeafstemning om Storbritaniens medlemskab af EU, har du måske nogle spørgsmål, som du gerne vil have svar på. For selvom danskerne ikke selv skal sætte kryds 23. juni har debatten om Brexit fyldt en hel del herhjemme. Og ifølge Edward Ashbee, der er ekspert i britisk politik og lektor på CBS, rejser afstemningen da også en del spørgsmål hos danskerne.

Jo Cox døde 41 år gammel og efterlader sig en mand og to små børn. Foto: All Over Press Politik Ekspert: Sådan påvirker politikerdrab Brexit-kampagne

- Jeg er sikker på, at læserne har en masse spørgsmål til, hvilke konsekvenser Brexit vil have for Danmark. I Danmark vil selv de mest EU-skeptiske partier gerne blive i unionen. Spørgsmålet er, hvorfor det er anderledes i Storbritannien, og hvorfor så mange mennesker ønsker at forlade EU, siger Edward Ashbee, der har dækket alle de vigtigste aspekter ved brexit-kampagnen.

For at svare på de spørgsmål, som læserne brænder inde med, sidder Edward Ashbee fra klokken 10 klar til at livechatte med Ekstra Bladets læsere.

Ja eller nej? Labour-støtter i Boris Johnson-masker markerer med skilte, hvordan det vil ramme det britiske budget, hvis det ender med et farvel til EU. (Foto: Zuma Press) Politik Engelsk syge: Sådan rammer Brexit dig

- Jeg håber, at vi får nogle interessante diskussioner om meningsmålingerne, som har svinget meget på det seneste. Vi kan også tage en snak om de spørgsmål, der bliver rejst i forbindelse med afstemningen. Mange spørgsmål bliver forbundet med økonomi, immigration og med Storbritanniens tilsyneladende magttab. Ligesom i Storbritannien formoder jeg, at det også vil være diskussionspunkter her i Danmark.