Annonce:
Annonce:

Åbent møde: Nu spiller Løkke for alvor flygtningekortet

Med ni dage til valget, og noget der ligner dødt løb i meningsmålingerne, optrapper Venstre kapløbet om udlændingepolitikken og præsenterer tirsdag en samlet asylreform. Det er blandt andet på programmet på tirsdagens redaktionsmøde

Her kan du se det fulde redaktionsmøde tirsdag
Annonce:
Følg Politik

Det er historisk, når vi hver dag klokken 9.30 sender live-tv fra vores redaktionsmøde.

Her aftaler vi dagens vigtigste valg-historier, og du kan følge med i hvordan. Vi har nemlig ikke noget at skjule – gad vide hvor mange af politikerne, der kan sige det samme!

Ud over det åbne redaktionsmøde går Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen hver morgen, sammen med Paula Larrain og Mads Kastrup, ’Til stålet’ på Ekstra Bladet TV, hvor de udlægger, hvad der er vigtigt for dig, og hvad der er helt ligegyldigt, men som fylder alt for meget i de andre medier.

Her får politikerne og hele deres 'spin-hær' kamp til stregen, og tingene bliver sagt uden omsvøb, så du er godt klædt på til at gennemskue det politiske spil resten af dagen.

Annonce:

Vore to politiske medarbejdere Steen Larsen og Per Mathiesen guider dig også løbende gennem valgkampen. De ved, hvad de taler om, fordi deres hovedbeskæftigelse de seneste år ikke har været at lege politiske orakler med kulørte spådomme.

De har i stedet brugt kræfterne på at afsløre, hvad der foregår bag kulissen, og derfor var det også Ekstra Bladets politiske redaktion, der mest vedholdende holdt fast i regeringens løftebrud og afslørede forsøget på at skjule dagpengereformens voldsomme konsekvenser for tusindvis af danskere, der nu står uden forsørgelse.

Det var også Ekstra Bladets politiske redaktion, der gennemhullede Lars Løkke Rasmussens troværdighed og gravede sagerne om rejser på 1. klasse og skatteyderbetalte habitter frem.

Derfor skal du lytte til Mathiessen og Larsen.

Men vi har også brug for din hjælp. 

Du kan enten skrive til os, så skal vi nok bringe spørgsmålene videre, eller du kan udfordre en politiker til tv-duel. Her må du gerne tage en ven med, og vores vært Paula Larrain er også på din side. Så det bliver ’3 mod 1’.

Annonce:

Du kan også mødes os rundt i Danmark, når vi tager på 'Valgfart' med vores bus. Her får du også mulighed for at udfordre politikerne.

Vi giver dig for første gang i en valgkamp et tv-alternativ til de polerede public service-stationer TV 2 og DR.

Det her er dit valg, og vi er på din side helt frem til valgdagen 18.juni.

Godt valg til alle!

Her kan du se mandagens redaktionsmøde, hvor flygtninge også blev debatteret

Her kan du se alle redaktionsmøderne

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: