Annonce:
Annonce:

Åbner op efter møgsager: - Fair nok

Da Jon Stephensen indtog scenen på Moderaternes årsmøde, satte han endelig nogle ord på den seneste måneds postyr

Jon Stephensen gemmer sig for pressen til Moderaternes årsmøde

Jon Stephensen brugte hele lørdagen på at flygte fra pressen på Moderaternes årsmøde.
Annonce:
Følg Politik

Jon Stephensen, kulturordfører i Moderaterne, har klappet i som en østers hele lørdagen på Moderaternes årsmøde.

Men nu har han alligevel valgt at åbne op. Det sker fra scenen, hvor han siger, at opmærksomheden omkring ham 'er fair nok'.

- Det er ikke noget med, at jeg hyler og gør mig selv til offer. Det er fair nok, siger Jon Stephensen blandt andet.

Svaret kommer i kølvandet på, at skuespiller Andreas Bo spørger Jon Stephensen, hvordan den sidste måneds postyr har påvirket ham.

Jon Stephensen var Moderaternes ukronede klap-i-konge. Han udtalte sig nemlig på intet tidspunkt til medierne. Foto: Anders Brohus
Jon Stephensen var Moderaternes ukronede klap-i-konge. Han udtalte sig nemlig på intet tidspunkt til medierne. Foto: Anders Brohus

Andreas Bo er nemlig hyret ind som vært på 'Christiansborg behind the scene', som er et punkt i programmet på årsmødet, hvor Jon Stephensen, Charlotte Bagge og Mohammed Rona snakker om dagligdagen på Christiansborg.

- Det er prisen
Jon Stephensen har også tænkt meget over tingene, fortæller han.

Annonce:

- Selvfølgelig har jeg da også tænkt over; Kunne man have gjort noget anderledes?

- Men jeg bliver jo bare nødt til at sige, at det er prisen på, at hvis man har været 22 år som leder, så tror jeg altid, der vil være nogen, der vil synes, man kunne have gjort noget anderledes. Og højst sandsynligt kunne man jo også have gjort noget anderledes.

Vil gerne stå på mål
På trods af at Jon Stephensen i dag har været verdensmester i at undgå pressen, så fortæller han til Andreas Bo, at 'han gerne vil stå på mål' for sit politiske virke.

- Jeg vil rigtig gerne stå på mål for mit politiske virke nu og her. Men jeg ved ikke, om man på den måde kan myrde en politiker på grund af dens private fortid.

Stephensen fastholder desuden, at 'han har gjort det så godt, han kunne'.

- Jeg vil fastholde, at jeg har prøvet, at gøre det så godt jeg kunne i mine 22 år som teaterleder, siger Jon Stephensen og fortsætter:

- Men det er svært at komme ind fra et erhverv, man har været i i lang tid, uden at der ikke er noget, som man kan sætte en finger på.

Skandale på skandale: Løkkes brodne kar

Alle Jon Stephensens møgsager

Jon Stephensens tid i Folketinget har været tumultarisk, efter at flere skeletter er væltet ud af skabet hos den nu forhenværende kulturordfører.

Blandt andet er det kommet frem, at Jon Stephensen, gennem sit tidligere hverv som teaterchef for Aveny-T fik teatret til at betale 20.000 kroner for en lejebolig, han boede i, mens hans egen bolig blev renoveret.

Derudover er Jon Stephensen også blevet beskyldt for dokumentfalsk, efter at han i 2017 angiveligt skulle have skrevet under på et dokument for Aveny-T's bestyrelsesmedlem Jakob Høyer.

Børsen kunne siden bringe en lydfil, hvori man kan høre en skrive på et stykke papir, hvorefter Jon Stephensen siger, 'det ser da meget godt ud, ikke?'.

Efterfølgende kunne TV 2 fortælle, at 30 af Jon Stephensens tidligere kolleger anklagede ham for 'at terrorisere teaterbranchen'.

Allerede sidste år kom det desuden frem i Zetland, at Jon Stephensen havde tilbudt en række skuespillere og dansere 5.000 kroner for at komme ind på arbejde, når de var syge.

Aveny-T mener også, at han er ansvarlig for, at to malerier til en værdi på over 500.000 kroner blev ødelagt på teatret.

Og i april er det så kommet frem, at Jon Stephensen har sendt ganske upassende beskeder til et 19-årigt medlem af Moderaterne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: