Annonce:
Annonce:

Anmeldte DF'er for fremmedhad: Svinede selv Naser Khader

Folketingsmedlem Naser Khader (K) synes, at Mille Stockner er hyklerisk, når hun politianmelder Cheanne Nielsen fra DF på baggrund af kontroversielle udtalelser om indvandrere

Mille Stockner er selv ude med riven og bruger hadefuld retorik, hvis man spørger folketingsmedlem Naser Khader (K) (Foto: Jens Dresling)
Mille Stockner er selv ude med riven og bruger hadefuld retorik, hvis man spørger folketingsmedlem Naser Khader (K) (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Politik

Naser Khader (K) giver ikke meget for politianmeldelsen af DF'eren Cheanne Nielsen, efter hendes omdiskuterede tale på landsmødet.

Kvinden bag politianmeldelsen, Mille Stockner, har nemlig selv været hurtig på tasterne og svinet Naser Khader til på de sociale medier.

'Naser Khader er en nederen racistisk isIamofobisk forrædderisk Uncle Tom, der aldrig vil blive accepteret af ‘den hvide klub', skrev hun så sent som i juni på sin Facebook-væg.

Opslaget er ikke længere synlig på det tidligere medlem af Enhedslistens væg, men hun vedkender sig over for Ekstra Bladet at have skrevet kommentaren.

Hadefuld tone
- Hun er en hykler. Hun er ekstremt hård overfor folk, der ikke deler hendes holdninger. Særligt på hendes egen facebook, hvor hun er aktiv, og hvor hendes retorik ofte er meget grov, siger Naser Khader til Ekstra Bladet, og fortsætter:

Annonce:

- Det er især et problem, når hun i medierne opfordrer til at droppe den hadefulde tone, og så samtidigt på sin egen facebook bidrager til den i så høj grad, som hun gør.

Integrationsordfører Naser Khader hentyder til flere kommentarer, hvor Mille Stockner i medierne bruger Cheanne Nilsens tale til at opfordre til en pænere tone og mindre hadefuld retorik.

Artiklen fortsætter under billederne

Naser Khaders opslag, hvor han deler ud af sine erfaringer med Mille Stockner på facebook.

 

Mille Stockners kommentar, som Khader refererer til, i sin fulde længde (Skærmbillede: facebook)
Mille Stockners kommentar, som Khader refererer til, i sin fulde længde (Skærmbillede: facebook)

 

Mille Stockner indrømmer altså, at hun gik for langt, da hun kaldte Naser Khader både forræderisk og racistisk.

- Ja jeg har faktisk skrevet nogle virkelig dumme kommentarer til Naser Khader. Indrømmet. Det skete i arrigskab, fordi han kaldte mig og mange andre for pædofili-tilhængere. Det glemmer NK (Naser Khader red.) altid at tage med i konteksten. Pudsigt nok, skriver Mille Stockner i en sms til Ekstra Bladet og fortsætter:

Annonce:

- Bliver faktisk stadig vred ved tanken om at en MF'er kan finde på det om flere tusinder af menige borgere. Men det undskylder selvfølgelig ikke de uovervejede kommentarer.

Ingen engel selv
Naser Khader anerkender, at han selv kan deltage i ophedede debatter på de sociale medier, men han benægter at have kaldt Mille Stockner for en 'pædofili-tilhænger' i en tråd på facebook.

- Hun har set en kommentar i en tråd om barnebrude, men det var ikke en debat mellem mig og hende, svarer han.

- Jeg er ingen engel selv, og jeg går til stålet, men jeg kunne aldrig drømme om at melde nogen til politiet. Alle ved jo, at Cheannes udtalelser ikke skal tages alvorligt, og det er simpelthen spild af politiets ressourcer, at de nu skal tage stilling til det, siger han.

Stjæler, voldtager og dræber: 6018 danskere mener Cheanne er racist

Cheanne Nielsen er af Mille Stockner blevet politianmeldt ovenpå weekendens landsmøde. Anmeldelsen var bakket op af over 6000 personer, da indsamlingen stoppede tirsdag morgen.

- Det er virkelig krænkende, oplever jeg, og jeg er ikke i tvivl om, at det er en overtrædelse af racismeparagraffen, sagde Mille Stockner til Jyllands-Posten, da hun startede indsamlingen.

Midt - og Vestjyllands Politi vil i løbet af denne uge tage stilling til, hvad der videre skal ske med anmeldelsen.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: