Anna Mee stukket sydpå: Savner stadig dansk politik

De Radikales tidligere spidskandidat har meldt sig definitivt ud af valgkampen 

Anna Mee Allerslev blev mødt af både mere og mindre seriøse spørgsmål, da hun 25. oktober annoncerede sit exit.

For blot et par måneder siden havde alle regnet med, at tidligere integrationsborgmester og spidskandidat for de Radikale i København Anna Mee Allerslev lige nu ville føre valgkamp på fuld styrke.

Det blev der sat en stopper for, da Anna Mee selv trak sig 25. oktober, blandt andet efter afsløringen af hendes gratis lån af lokaler på Københavns Rådhus til en bryllupsreception, det kulminerede med flere radikale profiler i hovedstaden trak støtten til hende.  

Anna Mee Allerslev. Foto: Anthon Unger Dansk politik - 25. okt. 2017 - kl. 13:29 Anna Mee trækker sig helt fra politik - farvel og tak!

Og de tilbageværende radikale kandidater i Københavns skal ikke regne med at få gode råd og støtte i valgkampen af den tidligere spidskandidat. Hun er nemlig stukket sydpå til Spanien, hvor hun slikker sårene med sin mand. Det fremgår af Anna Mee's Snapchat-, Facebook- og Instagram-konti, hvor hun for første gang efter den dramatiske exit fra dansk politik sætter nogle ord på:

'Nyder stilheden, mens jeg samler kræfter. Savner stadig dansk politik, men når livet tager en vild drejning, er en god bog og søde venners husly og omsorg mere værd end nogensinde før'

Ud over hygge med gode venner, får Anna Mee også tiden til at gå i det sydspanske med blandt andet at få trænet:

Dagens løbetur blev lige lidt hyggeligere ❤️ #spain #running #hygge

Et opslag delt af Anna Mee Allerslev (@annameeallerslev) den

Selv om Anna Mee Allerslev har trukket sig fra kommunalvalget vil hun stadig stå på stemmesedlen den 21. november, da hun trak sig efter, at kandidatlisten var indleveret. Skulle hun blive valgt, vil hun dog formelt kunne trække sig af personlige årsager eller ved at fraflytte kommunen.  

Anna Mee Allerslev valgplakat lå klar til kommunalvalget, men hun endte med at trække sig som spidskandidat for de radikale i sidste måned. FOTO: PR
Anna Mee Allerslev valgplakat lå klar til kommunalvalget, men hun endte med at trække sig som spidskandidat for de radikale i sidste måned. FOTO: PR
 

Det er uvist, hvad Anne Mee's plan er for fremtiden, og om den indebærer et comeback til dansk poltik. Ekstra Bladets politiske kommentator Hans Engell vurderede i sidste uge, at Anna Mee gør klogest i at holde lav profil nogle år:

- Hun kommer ikke tilbage til kommunalpolitik. Men det kan ikke udelukkes, at Anna Mee Allerslev på et tidspunkt bliver opstillet til Folketinget af de radikale. Hun er jo stadig inde i varmen hos partiets ledelse med Morten Østergaard og Sofie Carsten Nielsen.

- Største problem er, om de kan finde en kreds, hvor det ikke generer andre. Og så er der spørgsmålet, om vælgerne vil have hende. Det vil nok være klogt, at hun ikke søger opstilling til næste folketingsvalg, men i givet fald venter fem-seks år. Her og nu tror jeg ikke, hun ville kunne vælges.

 

Politik Dyr exit for Anna Mee: Så meget koster bryllups-skandalen hende

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen