Arbejder-Hans i Fælledparken: Thorning er en landsforræder

Den 77-årige Hans Christiansen nægtede at høre statsministeren tale 1. maj i Fælledparken, fordi han mener hun snyder arbejderne

Selvom Helle Thorning-Schmidt ikke blev 'buh'et' ud af scenen i år i Fælledparken, så var der stadig kritiske holdninger til den socialdemokratiske statsminister.

- Jeg nægter at høre en forræder tale i Fælledparken den 1. maj. Og det er hun altså, Thorning. Hun er EUs nikkedukke, og det har intet med Arbejdernes Kampdag at gøre, siger den 77-årige pensionist Hans Christiansen til Ekstra Bladet.

Derfor valgte Hans Christiansen også først at møde op til sidst, så han kun skulle høre på Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen og Pia Olsen Dyhr fra SF.

Og selvom Hans Christiansen er det man kalder en vaskeægte 'arbejder', så har han mere respekt over for blå bloks statsministerkandidat, Lars Løkke Rasmussen, end socialdemokraternes formand.

- I det mindste står Lars Løkke ved, at han er borgerlig. Det kan man jo ikke ligefrem sige om vores statsminister.

- Hun gemmer sin blå politik under ord som solidaritet og sammenhold. Det er noget værre sludder, siger han.

Det var dog ikke alle, der var lige enige i hans betragtninger.

Den 52-årige Eva Bagge-Kjær er enige i, at der bliver ført blå politik, men hun synes langt fra, at statsministeren er en landsforræder.

- Som statsminister er hun altså fantastisk. Hun gør det godt internationalt, og jeg tager hatten af for, at hun er så sej. Jeg er irriteret over mange af de reformer, som hun er hoppet med på, og jeg synes ikke, at det repræsenterer arbejderbevægelsen. Men hun er langt bedre end Lars Løkke.

Så rasende er Arbejder-Hans. Se klippet ovenover.

262 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere