Annonce:
Annonce:

Heunicke: Respektløse fjolser

Den socialdemokratiske ordfører raser mod dem, der har afbrudt Helle Thornings og Frank Jensens taler

Magnus Heunicke er overrasket over den voldsomme modstand, som hans partifæller har mødt i dag. (Foto: Mik Eskestad/POLFOTO).
Magnus Heunicke er overrasket over den voldsomme modstand, som hans partifæller har mødt i dag. (Foto: Mik Eskestad/POLFOTO).
Annonce:
Følg Politik

'Flot af fjolserne at det næsten lykkedes dem at ødelægge vores 1. maj. Respektløst. Er det sådan I vil have vi skal behandle hinanden?'

Socialdemokraternes politiske ordfører Magnus Heunicke tordner på det sociale medie twitter imod den behandling, som hans politiske fæller netop har været udsat for.

Se publikum buhe ad Helle Thornings i klippet herover

Over for ekstrabladet.dk siger Magnus Heunicke, at han ikke tror på, at de voldsomme protester har noget at gøre med de elendige meningsmålinger, som særligt socialdemokraterne har fået i regeringstiden.

Related content

- At vi får nogle meningsmålinger, der ikke er gode, tror jeg ikke har noget som helst med det at gøre.Det er et mindretal, der griber til den slags midler, og de har åbenbart organiseret det på forhånd. Men jeg tror ikke at det hjælper dem noget som helst, siger han.

Annonce:

- Det kommer bag på mig, at der har været de her reaktioner. Det er heldigvis sjældent, at det sker i Danmark. Når det sker, plejer der at komme en meget, meget stærk modreaktion, hvor danskerne siger klart nej til den slags midler, siger Magnus Heunicke.

Helle overfaldet med vandpistol

Den politiske ordfører forklarer desuden, hvorfor han mener, at det var nogle fjolser, der næsten ødelagde 1. maj.

- Man møder op til et arrangement, hvor folk er inviteret til at tale. Vil man ikke lytte, så må man lade være med det. Men hvis man saboterer oplevelsen for alle de andre, så er det meget, meget langt fra demokratiet, og det er fuldkomment respektløst for dem, der har ansvaret for det her land.

Hånlig latter og buh-råb mod Corydon

Magnus Heunicke har selv holdt 1. maj-taler på Sjælland. Blandt andet i Glumsø og Næstved. Det skete uden problemer.

- Der var kun klapsalver, siger han.

Se nedenfor, hvordan det blev modtaget af andre på de sociale medier.

<noscript>[ <a href="//storify.com/369662/1-maj-buldrer-p-sociale-medier" target="_blank">View the story "Buhråb og kast med vand " on Storify</a>]</noscript></p>

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: