Minister efter ny Krarup-ballade: Det er absurd

Marie Krarup langer på ny ud efter andre kulturer - det får handelsminister Pia Olsen Dyhr (SF) helt op i det røde felt

Handelsminister Pia Olsen Dyhr (SF) er røget op i det røde felt efter endnu et Marie Krarup-angreb på andre kulturer. (Foto: Rumle Skafte, Liv Høybye)
Handelsminister Pia Olsen Dyhr (SF) er røget op i det røde felt efter endnu et Marie Krarup-angreb på andre kulturer. (Foto: Rumle Skafte, Liv Høybye)

Det er kun få dage siden, at Dansk Folkepartis Marie Krarup blev smækket på plads af ledelsen i partiet, der valgte at beklage hendes omdiskuterede udtalelser om maorierne. Allerede nu går Krarup i gang igen og kritiserer det, som hun kalder 'frugtbarhedsreligioner' og samtidigt går hun nu også i kamp mod 'den islamiske trussel':

LÆS:

'Maori' Krarup hånes af kollegaerne
LÆS: Krarup i penisopgør: Her er beviset

'Den vestlige kultur er ikke truet af frugtbarhedsreligioner fra stenalderen. Når sådanne får plads i vort moderne samfund, er det som en forvildet enkelt jæger fra fortiden, der på sin forhutlede hest kommer til at overskride den vestlige kulturs opløste forsvarslinjer. Den vestlige kultur er truet af indre opløsning og mangel på selvrespekt. Derfor er det så let for den forvildede jæger at ride gennem linjerne. Hvad vi ikke har opdaget er, at der længere borte skjuler sig en ideologisk sammentømret flok. En hær, der stamper i det fjerne. Den islamiske trussel. Derfor ville det være en god ide at samle os om det, der er værd at forsvare i stedet for at give efter for multi-kulti og opløsning. Vi skal turde forsvare den kristne, vestlige kultur,' skriver Marie Krarup på Facebook.

Det er absurd
De nye udsagn fra Marie Krarup får handelsminister Pia Olsen Dyhrs puls helt op og støde fra morgenstunden:

- Jeg læser det som en fortsættelse af hendes tidligere angreb mod maorierne, men nu inddrager hun jo flere. Hun snakker generelt om islamisk kultur, siger Pia Olsen Dyhr, der for få dage siden måtte få sin ambassade til at sende en beklagelse ud i New Zealand.

LÆS:

Minister: Sig undskyld, 'Maori' Krarup r
LÆS: Minister sender DF-undskyldning til New Zealand

- Jeg synes simpelthen, at det her er absurd. Jeg kan jo ikke gå og rydde op rundt omkring i verden efter Marie Krarup og Dansk Folkeparti, hvis Marie Krarup så fortsat har frit spil på denne her måde.

Søren Espersen var ude og beklage forleden - og nu må DF på banen igen, kræver ministeren:

- Nu synes jeg, at Kristian Thulesen Dahl må komme på banen. Det her er så alvorligt for dansk omdømme i verden. Jeg synes, det er på tide, at Dansk Folkeparti kommer på banen og siger, at Marie Krarup hun skal stikke piben ind.