Grænse-hykleren Løkke: Svines på Facebook

Lars Løkkes Facebook-venner er ikke sene til at gøre ham opmærksom på hans hykleri om afgifter på bl.a. øl og sodavand

Lars Løkke (foto: Jens Dresling)
Lars Løkke (foto: Jens Dresling)

Som statsminister hævede Lars Løkke Rasmussen (V) afgifterne på øl, sodavand, cigaretter og sukker 12 gange.

Nu sidder han i opposition, og så har piben fået en anden lyd. Løkke er nu taget på charmeoffensiv i grænselandet med det budskab, at afgifterne på disse varer skal sættes ned, så færre køber ind på den anden side af grænsen.

Læs:

Se også: Nu vil Løkke pludselig sænke afgifterne: En grænse-hykler

I går skrev Løkke således på sin Facebook:

'Har lige besøgt Faktas nye butik i Harislee ved den tysk-danske grænse. Tre kasser sodavand for 99 kr. Så forstår man godt, at vi alle valfarter til grænsehandelsbutikkerne med tabte arbejdspladser i danske detailhandel til følge. Vi kan ikke trylle grænsehandlen væk, men vi kan gøre et indhug i den, hvis vi målrettet og markant sænker afgifterne på de største "magnet-varer". Det er et af Venstres fire store ønsker i forhandlingerne om regeringens såkaldte vækstpakke.'

Vennerne går i kødet på Løkke
Den opdatering har fået flere af Løkkes Facebook-venner til at gå i kødet på ham. De gør ham ganske enkelt opmærksom på den kovending, han har foretaget på afgiftsspørgsmålet.

Her er et udpluk af svinerne til Løkke. Du kan læse alle kommentarerne her.

Ulrik Vadstrup: Venstre lagde selv stemmer til sukker/fedt afgiften, men jeg synes da det er fint i indrømmer at det var en fejl, og nu gør noget ved det - EFTER arbejdspladserne er væk!

Kaspar Hvid: Det var altså derfor, at I lod grænsehandlen stige til usete højder i den tid VK sad i regering? Grænsehandlen ligger på det mindste niveau i årevis.

Claus Stenberg: Sikken åbenbaring at få, efter alle de afgifter den tidligere regering opfandt, eller hævede. Det er jo mageløst.

Morten Jensen: Lars Løkke, da i sad i regeringen selv valgte i selv at hæve afgifterne.. Dobbelt Moral er altid dobbelt så godt..

Claus Hauge Kristensen Ja. Fok tager derned fordi du hævede afgifterne 11 gange! Tag dog ansvar for egne handlinger!!!!

Judith Nielsen: venstre ved man IKKE hvor man har

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere