Efter EB's hash-afsløring: Nu taler ministeren

Justitsminister Morten Bødskov vil hive fat i en række borgmestre i hovedstadsområdet som reaktion på de eskalerende bandeproblemer

Morten Bødskov (foto: Jens Dige, Polfoto)
Morten Bødskov (foto: Jens Dige, Polfoto)

ekstrabladet.dk har de seneste dage kunnet afsløre, hvordan hash-banditter har frit spil i hovedstadsområdet.

Det gælder ikke mindst i Skovlunde, hvor hashhandlen uhindret kører videre, efter at der har været flere skyderier i området. På 12 timer kunne ekstrabladet.dk observere i mindst 47 handler fra en lejlighed i en af byens boligblokke.

Læs:

112 - 10. mar. 2013 - kl. 08:09 Hashbanditter blandt børnefamilier skaber skræk og rædsel

ekstrabladet.dk har bedt justitsminister Morten Bødskov (S) forholde sig til den eskalerende bande-situation i hovedstadsområdet.

Af hensyn til politiets efterforskning vil han ikke kommentere de konkrete omstændigheder i Skovlunde, men ministerens står fast, at han er meget opmærksom på problemerne.

- Jeg følger selv udviklingen tæt og er løbende i dialog med politiet. Jeg vil også i den nærmeste fremtid mødes med en række borgmestre fra de berørte kommuner for blandt andet at drøfte, hvordan der endnu mere effektivt kan gribes ind overfor unge, som er på vej ind i bandemiljøet, lyder det fra Bødskov i en skriftlig kommentar til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Vågn op, hr. minister

- Som det står klart for enhver, er der fortsat problemer, og helt aktuelt er der en konfliktsituation i hovedstadsområdet, hvor kriminelle bander bekriger hinanden. Det siger sig selv, at vi tager situationen ekstremt alvorligt, og politiet i de berørte områder yder derfor også i disse dage en ekstraordinær indsats for at få normaliseret situationen, fortsætter ministeren.

Læs også:

Se også: Hashhandel i boligblok op i retsudvalget

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere