Boligformand trækker sig efter Barfoed-sag

Sagen om Lars Barfoeds lejlighed har nu fået den konsekvens, at formanden for Frederiksberg Boligfond er trådt tilbage

Alfred Grinderslev er ikke længere formand i Frederiksberg Boligfond efer sagen om Lars Barfoeds bolig. (Foto: Anthon Unger)
Alfred Grinderslev er ikke længere formand i Frederiksberg Boligfond efer sagen om Lars Barfoeds bolig. (Foto: Anthon Unger)

Sagen om Lars Barfoeds (K) lejlighed i Frederiksberg Boligfond får nu formanden Alfred Grinderslev til at trække sig, oplyser formanden selv i en pressemeddelelse.

Læs også:

Se også: Her er beviset: Barfoeds højre hånd skaffede ham lejlighed

Alfred Grinderslev er Lars Barfoeds partikammerat og sad som øverste ansvarlig i Frederiksberg Boligfond, da den konservative formand i december fik en 114 kvadratmeter stor Frederiksberg-lejlighed uden om ventelisten og uden at bo i kommunen, som reglerne ellers foreskriver.

I en redegørelse fra Privatbo fastslås det uden tvivl, at Barfoeds netværk spillede en rolle i forhold til hans nye bolig, og det har altså nu kostet den erklærede konservativ formand jobbet, skriver han selv i pressemeddelelsen.

Læs også:

Lars Barfoed fortæller om sin lejlighed (Foto: Anthon Unger) Dansk politik - 1. mar. 2013 - kl. 09:26 TV: Barfoed taler om boligsag for første gang

- Jeg har i dag besluttet at udtræde af Frederiksberg Boligfonds bestyrelse samt af bestyrel-serne i PrivatBo A.M.B.A. og PrivatBo A/S, skriver han og fortsætter:

- Der har i de seneste uger været massiv omtale i medierne, særligt vedrørende boligfondens udlejning af en lejlighed til Lars Barfoed. Som formand for Frederiksberg Boligfond har jeg redegjort for handlingsforløbet og efterfølgende svaret på de relevante spørgsmål, både i forhold til bestyrelsen og pressen.

- Men da jeg efterhånden har fået den opfattelse, blandt andet gennem dækningen i pressen, at jeg ikke længere er ønsket på posten, og da min person og mit arbejde fortsat er genstand for hård kritik, har jeg i dag meddelt næstformanden i Frederiksberg Boligfond og formanden for bestyrelsen i PrivatBo, at jeg udtræder af begge bestyrelser.

Slutteligt afviser han, at politiske motiver har spillet en rolle i hans virke.

Læs også:

Se også: Alenemor kunne ikke få Barfoeds lejlighed

- Uanset hvad jeg gør, bliver mit virke tillagt politiske motiver, som jeg ikke har, skriver han og fortsætter:

- Personligt har det været et hårdt pres for mig at være genstand for pågående pressedæk-ning og negativ omtale. Jeg behøver nu en pause fra offentlighedens søgelys.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere