Barfoed truer ugeblad med retssag

Ugeblad har angiveligt afsløret navnet på Barfoeds udenomsægteskabelige affære

Ugebladet HER & NU navngiver onsdag en kvinde, der skal være kommet imellem Lars Barfoed og hustruen Vibeke Sylvest Barfoed. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Ugebladet HER & NU navngiver onsdag en kvinde, der skal være kommet imellem Lars Barfoed og hustruen Vibeke Sylvest Barfoed. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Formanden for Det Konservative Folkeparti, Lars Barfoed, truer nu ugebladet HER & NU med et sagsanlæg, fordi ugebladet i dagens udgave afslører navnet på den kvinde, der er årsag til, at Barfoed skal skilles fra hustruen Vibeke Sylvest.

Læs også:

Se også: Konen om skilsmissen fra Barfoed: Han var mig utro

Hun har tidligere over for Ekstra Bladet oplyst, at partiformandens utroskab er den direkte årsag til skilsmissen.

- Det er rigtigt, at vi skal skilles. Jeg har begæret straks-skilsmisse på grund af Lars' utroskab, sagde Vibeke Sylvest Barfoed midt i februar til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Viceborgmester: Barfoeds boligkammerater må ud

Det har hidtil været ukendt, hvem kvinden, der er årsag til skilsmissen, er, men nu nævner HER & NU en anvngiven kvinde, der skal være det udslagsgivende tredje hjul i det ægteskabelige drama.

Men over for MetroXpress afviser Lars Barfoed historien fra HER & NU.

- Historien i Her & Nu i dag i forbindelse med min skilsmisse er usand, og den beskrevne episode har ikke fundet sted. Jeg agter derfor at anlægge sag ved pressenævnet, og jeg vil overveje yderligere juridiske foranstaltninger mod ugebladet Her & Nu, udtaler Barfoed i en mail sendt til MetroXpress af de konservatives pressechef Benny Damsgaard.

Læs også:

Se også: Her er beviset: Barfoeds højre hånd skaffede ham lejlighed

Lars Barfoed har indtil nu været tavs omkring årsagen til skilsmissen.

- Jeg udtaler mig ellers aldrig om mit privatliv af principielle grunde, men den konkrete historie i Her & Nu er så grov, at jeg ser mig nødsaget til at sige fra over for den slags usandheder, skriver Lars Barfoed til MetroXpress.

Lars Barfoed boede indtil december sidste år sammen med Vibeke Sylvest Barfoed i Kokkedal, men er siden - foran en række boligtrængende frederiksberg-borgere - rykket ind i en lejlighed på 114 kvadratmeter på Frederiksberg.

Læs også:

Lars Barfoed fortæller om sin lejlighed (Foto: Anthon Unger) Dansk politik - 1. mar. 2013 - kl. 09:26 TV: Barfoed taler om boligsag for første gang

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere