Barfoeds kone rystet: Måtte læse om skilsmissen på nettet

Orienterede pressen før konen - hun anede intet om, at den konservative leder offentliggjorde deres skilsmisse

Lars Barfoed og hans kommende ekskone, Vibeke Sylvest Barfoed.(Foto: Claus Bjørn Larsen/Polfoto).
Lars Barfoed og hans kommende ekskone, Vibeke Sylvest Barfoed.(Foto: Claus Bjørn Larsen/Polfoto).

Den konservative partileder Lars Barfoed havde på ingen måder orienteret sin kone, Vibeke Sylvest Barfoed, om, at han via sin presserådgiver valgte at offentliggøre deres skilsmisse for nylig.

Hun blev derfor i den grad overrasket, da hun forrige mandag blev ringet op af en journalist og spurgt, om hun havde en kommentar til sin egen skilsmisse. Det skriver Ekstra Bladet søndag

I den meget hektiske samtale med journalisten fortalte Vibeke Sylvest Barfoed, at hun ønskede en straks-skilsmisse, fordi den konservative partileder havde været hende utro.

Vibeke Sylvest bekræfter over for Ekstra Bladet, at hun intet anede om, at skilsmissen ville blive meldt offentligt ud.

Læs også:

Qvortrup om Barfoeds skilsmisse: Håbløst håndteret

Utroskab
Hun var altså helt uvidende om, at de konservatives pressechef den mandag fortalte Ekstra Bladet om skilsmissen.

Kort tid efter kunne nyheden læses på ekstrabladet.dk - og lidt senere blev en intetanende Vibeke Sylvest ringet op af en BT-journalist, som kort tid efter skrev historien om Barfoeds utroskab.

- Jeg kan bekræfte, at jeg ikke vidste noget som helst om, at vores skilsmisse blev meldt offentligt ud. Og ellers har jeg ingen kommentarer, siger Vibeke Sylvest, der er jurist og chefkonsulent i Erhvervs-og Selskabsstyrelsen.

Læs også:

EL: 'Boligsvineri' som i Barfoed-sag skal forbydes

Reagerede ikke
Vibeke Sylvest bekræfter desuden Ekstra Bladets oplysninger om, at hendes advokat forud for offentliggørelsen sendte skilsmissepapirerne til Lars Barfoed, uden at han reagerede.

- Ja det kan jeg også bekræfte. Og så har jeg altså ikke flere kommentarer, siger hun.

Lars Barfoed ønsker ikke at kommentere sin skilsmisse, da det er en privatsag, oplyser hans kommunikationsdirektør til Ekstra Bladet.