TV: Barfoed taler om boligsag for første gang

Lars Barfoed siger for første gang ord, efter redegørelse viser, at hans konservative venner satte skub i boligsag

Læs hele interviewet med Lars Barfoed i eBladet og se et klip af interviewet herover

- Jeg har bestemt ikke gjort noget forkert. Jeg har opført mig ordentligt inden for alle regler. Jeg har ventet på, at andre, som har mere ret til lejligheden end mig, sagde nej. Og det gjorde de.

Efter flere uger i flyverskjul valgte de konservatives formand, Lars Barfoed, i aftes at komme med sin udlægning af boligkuppet, som i december sikrede ham en 114 kvadratmeter stor Frederiksberg-lejlighed uden om ventelisten og uden at bo i kommunen, som reglerne ellers foreskriver.

Da Ekstra Bladet i aftes traf ham uden for DR Byen, tørrede Barfoed alle påstande om urent trav og konservative vennetjenester af på netop Frederiksberg Boligfond og administratoren PrivatBo.

Læs Også:

Se også: Viceborgmester: Barfoeds boligkammerater må ud

Adskillige gange under den korte samtale hævder partiformanden, at folk på ventelisten er blevet tilbudt lejligheden før ham ifølge det, han fik at vide.

Påstanden er i lodret modstrid med de kendte oplysninger om sagen, herunder en redegørelse, som lejlighedens administrator, PrivatBo, udsendte onsdag.

- Er det fair, at du er blevet håndplukket til lejligheden uden at stå på ventelisten og uden at bo på Frederiksberg, som man skal ifølge reglerne?

- Jeg er ikke blevet håndplukket til noget som helst. Jeg har søgt en lejlighed igennem Privat-Bo. Jeg måtte vente på, at andre, som havde mere ret end mig, skulle se, om de ville have den.

På et tidspunkt får jeg at vide, at ingen af dem er interesserede. Så siger jeg: Jamen, jeg vil da gerne have den, når jeg nu får den tilbudt.

Læs hele interviewet med Lars Barfoed i eBladet og se et klip af interviewet herover

Læs Også:

- Børnefamilier på Frederiksberg: Barfoeds boligkup stinker langt væk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere