Vilhelmsen: SF ville have lavet vækstplan anderledes... alene

Annette Vilhelmsen var fraværende under præsentationen af regeringens vækstplan. Men fortæller nu på Facebook, at SF ville have udformet Vækstplan DK anderledes, hvis de var alene

Vilhelmsen fortæller nu, at SF ville have lavet vækstplanen anderledes, havde de været det eneste parti i regeringen. (Foto: Rumle Skafte)
Vilhelmsen fortæller nu, at SF ville have lavet vækstplanen anderledes, havde de været det eneste parti i regeringen. (Foto: Rumle Skafte)

SF's partiformand, erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen, fortæller nu på sin Facebook-profil, at partiet ville have udformet regeringens storstilede Vækstplan DK anderledes. Hvis altså SF havde været alene.

'Er der ting i vækstplanen, som SF alene havde udformet anderledes? Ja. Men, SF har ikke 90 mandater. Regeringen gør en kæmpe indsats for at skabe et godt fundament for flere produktionsarbejdspladser. Arbejdspladser, som de mange unge uden erhvers-kompetencegivende uddannelser får gavn af, når regeringen har hjulpet dem med at få en uddannelse', skriver Annette Vilhelmsen på Facebook.

Læs Også:

Se også: Engell: Grotesk, at gemme Annette V. væk

Dermed forsøger SF-formanden at forklare, hvordan SF bl.a. kunne sige ja til en lempelse af selskabsskatten, samtidig med at både SU og kontanthjælp bliver forringet.

Flere SF'ere har udvist stærk utilfredshed med partiets kurs i regeringens storstilede vækstplan. Et par jyske SF'ere med tillidshverv i partiet har sågar stiftet en underskriftindsamling og Facebook-gruppe med det formål at trække SF ud af regeringssamarbejdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere