Holger K. til pressen: Løb ikke med sande rygter!

Holger K. Nielsen kom med en formaning til pressen under dagens pressemøde om konkurrenceevneplan

(Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto)
(Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto)

SF's skatteminister, Holger K. Nielsen, fandt sig ikke i hvad som helst, da han i dag fremlagde konkurrenceevneplanen i Statsministeriet. Mange af oplysningerne om planen 'Vækstplan DK - Stærke virksomheder, flere job', var allerede kommet ud, og det irriterede skatteministeren en smule.

- Nu skal man jo ikke kritisere pressen på sådan et pressemøde. Men alligevel er det for dårligt, at pressen har lavet så meget ud af nogle rygter, der ganske vist var rigtige, men som ikke var fuldstændige. Det var træls, at hele debatten i går kom til at handle om det, der i første omgang var rygter, men så var sandt nok, og som kun er en del af planen, sagde Holger K. Nielsen til pressemødet i Statsministeriet.

Det affødte stor latter blandt de fremmødte pressefolk såvel som de tre andre ministre, statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), finansminister Bjarne Corydon (S), og økonomi-og indenrigsminister Margrethe Vestager (R).

Læs også:

Se også: FAKTA: Det står i regeringens vækstplan

Det kom som en reaktion på, at en journalist spurgte Holger K. Nielsen om hans holdning til, at folkevalgte byrødder er ved at lave en indsamling af underskrifter om hvorvidt, SF skal udtræde af regeringen på baggrund af den nye konkurrenceevneplan og regeringens andre reformer.

- Jeg har hørt, der er noget på Facebook. Jeg er ikke så aktiv der, som mange andre. Meget af det, der har kørt, baserer sig på, at ingen har kendt planen før nu. Jeg er helt overbevist om, at når vi får forklaret hele planen vil billedet være et andet. Jeg tager det selvfølgelig alvorligt, men det er vigtigt, at vi diskuterer det ud fra facts ud fra den konkrete plan, der ligger her, sagde skatteministeren.

Læs også:

Se også: SF'er: Vi mobber de fattige

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere