SF'er: Vi mobber de fattige

SF skal ud af regeringen efter kontanthjælpsreform og sænkning af selskabsskat, mener SF-bestyrelsesmedlem og regionsrådskandidat

Leif Skrydstrup Jensen vil sammen med flere SF-kolleger nu have SF ud af regeringen. (Fotos: Polfoto)
Leif Skrydstrup Jensen vil sammen med flere SF-kolleger nu have SF ud af regeringen. (Fotos: Polfoto)

At tage fra de fattige og give til de rige er ikke SF-politik. Men det er netop, hvad SF og resten af regeringen har gang i med kontanthjælpsreformen og selskabsskattelettelsen på tre pct.

Det mener SF-bestyrelsesmedlem i Aarhus Vest, Leif Skrydstrup Jensen, og regionsrådskandidaten Tenna Vebert Birk, der har iværksat en underskriftindsamling og Facebook-gruppe med det mål at få SF ud af regeringssamarbejdet.

- Jeg er meget stolt af at være folkesocialist. Men lige nu skammer jeg mig over mit parti, rent ud sagt. Derfor har vi startet underskriftindsamling. Man kan ikke blive ved med at stjæle fra de fattige, siger SF-bestyrelsesmedlem Leif Skrydstrup Jensen til ekstrabladet.dk.

Læs Også: Se også: Rygende uenighed om lavere selskabsskat Rygende uenighed om lavere selskabsskat

- Partitoppen stiller sig op og peger, som når man mobber i skolegården, mener jeg. Man mobber de fattige med de her tiltag og peger af dem efterfølgende, lyder det fra Leif Skrydstrup Jensen om bl.a. forslaget om at lempe selskabsbeskatningen fra 25 til 22 pct.

Leif Skrydstrup Jensen var en af Annette Vilhelmsens varme støtter under formandsvalgkampen i SF i efteråret sidste år. Men den jyske SF'er mener nu, at venstrefløjspartiet er ifærd med at begå løftebrud på de indre linjer efter Vilhelmsens paroler om at gå op imod regeringsgrundlag samt at føre mere rød politik.

Læs Også: Se også: Sass Larsen om sænket selskabsskat: Jeg bakker op Sass Larsen om sænket selskabsskat: Jeg bakker op

- Jeg er bestemt ikke stolt af regeringen, og derfor mener vi nu, at tiden er kommet til, at nok er nok. Det er efter min mening bindegalt, det regeringen har gang i. Venstre kunne ikke have gjort det bedre selv. Det er bestemt ikke godt nok, at vi gør en generation fattigere, siger den utilfredse SF'er.

Læs meget mere i eBladet eller dagens Ekstra Bladet. Bl.a:

Vælgerflugt: SF'ere frygter EL

Mette F. sat på plads - uenig med Helle og Bjarne

Hyklere - se, hvad de tidligere har sagt

Marcia: Jeg mister 5.000 om måneden

Alt om kontanthjælpsreformen: Mettes knytnæve til de fattige

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere