Alenemor kunne ikke få Barfoeds lejlighed

Frederiksberg-mor til nyfødt pige fik støtteerklæring af sundhedsplejerske - men fik ikke samme muligheder som Lars Barfoed

Et nyt dokument lægger nu yderligere pres på Barfoeds boligsag. Sagen hvor den konservative leder fik en af Frederiksberg Boligfonds lejligheder uden om de traditionelle kanaler.

Den 30. oktober sidste år får 44-årige Mai-Britt Hansen et brev, hvor en sundhedsplejerske fra Frederiksberg direkte opfordrer PrivatBo, der administrerer boliger for Frederiksberg Boligfond, til at hjælpe hende med en lejlighed. Mai-Britt Hansen er nemlig alenemor og venter sit andet barn, samtidig med, at hun fra 15. januar året efter vil stå uden bolig.

’Jeg håber Privatbo kan hjælpe denne familie med en lejlighed, så de 2 små piger kan vokse op på Frederiksberg hvor den ældste går i vuggestue’, skriver Mai-Britt Hansens sundhedsplejerske i brevet, der er stilet til Privatbo.

LÆS OGSÅ:

Lars Barfoed er rasende på Ekstra Bladets journalist. (Foto: Anthon Unger) Dansk politik - 19. feb. 2013 - kl. 18:06 Se og hør Barfoed i panik: Så rasende var han

Brevet med støtteerklæringen er med andre ord skrevet i de samme dage, hvor det lykkedes Lars Barfoed at blive håndplukket til en 114 kvm stor og nyrenoveret fire værelses lejlighed. Lars Barfoed har således tidligere oplyst, at han kontakter PrivatBo ’ultimo oktober’.

Af brevet fra sundhedsplejersken fremgår det, at Mai-Britt Hansen og hendes børn i høj grad lever op til ejendomsadminitionen PrivatBos eget løfte om at arbejde for ’løsningen af boligsociale opgaver’, som selskabet skriver på sin egen hjemmeside.

LÆS OGSÅ:

Se også: Forklaring om Barfoeds bolig-kup ikke i orden: Byråd kræver flere svar

Også Frederiksberg Boligfond understreger på sin hjemmeside, at det er vigtigt at man er sit sociale ansvar bevidst.

Alligevel er den kontante besked fra boligadministratoren til Mai-Britt Hansen altså, at hun ikke kan blive skrevet op til en bolig.

Frederiksberg-borgeren gennem 21 år bliver afvist, fordi brevet fra sundhedsplejersken ikke gør indtryk på PrivatBos vurdering af, hvorvidt hun skal have en bolig eller ej. Beskeden til Mai-Britt Hansen er i stedet, at hun bare må holde øje med den boligside på nettet, hvor Lars Barfoeds lejlighed aldrig bliver slået op.

LÆS OGSÅ:

Se også: Allan blev snydt af Barfoeds boligkup

– Jeg føler, at Lars Barfoed har fået en lejlighed, fordi han kender nogen og har kunnet få den lidt ’under bordet’, siger Mai-Britt Hansen til Ekstra Bladet.

Hun bliver bakket op af den socialdemokratiske viceborgmester på Frederiksberg Katrine Lester.

- Det øger jo bare mistanken om, at det var rent kammerateri, siger hun om den lejlighed Lars Barfoed fik.

LÆS OGSÅ:PrivatBo og Frederiksberg Boligfond har ikke ønsket at kommentere oplysningerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere