Allan blev snydt af Barfoeds boligkup

Frederiksberg-borger gik forgæves: Allan Lindemark med kæreste og to børn har uden held forsøgt at få en lejlighed gennem Frederiksberg Boligfond

Allan Lindemark føler, at han er blevet snydt for den Frederiksberg-lejlighed, som Lars Barfoed har fået (foto: Jakob Jørgensen)
Allan Lindemark føler, at han er blevet snydt for den Frederiksberg-lejlighed, som Lars Barfoed har fået (foto: Jakob Jørgensen)

Har du forgæves forsøgt at få en bolig gennem Frederiksberg Boligfond/PrivatBo, så kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. SMS-takst)

- Jeg håber, de smider Lars Barfoed ud af lejligheden.

- Kæresten og jeg har to børn og vil gerne have noget større at bo i. Og vi er jo Frederiksberg-borgere i modsætning til Barfoed og har derfor mere ret til en lejlighed gennem Frederiksberg Boligfond, end han har. Jeg har forsøgt at komme på venteliste i et halvt år, men den er jo lukket.

Sådan lyder det fra Allan Lindemark, der bor i en 100 m2 stor lejlighed på Frederiksberg og betaler 17.000 kroner i husleje om måneden.

Til sammenligning er Barfoeds nye Frederiksberg-lejlighed på 114 kvadratmeter og koster lige omkring 12.000 kroner om måneden. Barfoed fik lejligheden, selv om han er tilflytter fra Kokkedal.

Læs også:

Se også: Fik fed lejlighed under skilsmissen: Barfoeds boligstinker

Læs også:

Se også: Total forvirring om Barfoeds bolig-kup

Lejlighed ikke slået op
Allan Lindemark lever op til regel nummer et i Frederiksberg Boligfond. At man skal bo i kommunen for at komme på ventelisten og få en lejlighed.

- Da vi fik barn nummer to, beordrede min kæreste mig til at gå ind på Frederiksberg Boligfonds hjemmeside for at blive skrevet op på ventelisten. Og jeg har også tjekket Boligportal. dk.

Administrationsselskabet PrivatBo har erkendt, at Barfoeds nye lejlighed aldrig blev slået op, hverken på fondens hjemmeside eller på boligportal.dk, som det ellers plejer at ske.

Læs:

Se også: Bombe i Barfoeds boligsag: Hans lejlighed var aldrig i udbud

Køb Ekstra Bladet i dag og læs meget mere om Barfoeds:

- Hør hele Allans historie: Sådan blev jeg snydt

- Rasende Barfoed i panik: Nægter at forklare boligkub

- Truede med Folketingets formand

- Boligfirmaet: Ville gerne leje Barfoed-lejlighed ud til familie

- Boligformand i skjul

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere