EL-kandidat amok på Saxo-direktør: Du er en egoistisk nasseprins

'Tyvagtig stodder' og 'egoistisk nasseprins'. Facebook-bølgerne går højt mellem Enhedslistens Pelle Dragsted og Saxo Bank-direktøren Lars Seier Christensen

Enhedslistens kandidat Pelle Dragsted langer hårdt ud efter Saxo Bank-direktøren (Foto: PR)
Enhedslistens kandidat Pelle Dragsted langer hårdt ud efter Saxo Bank-direktøren (Foto: PR)

Det er ikke mange ting, de kan enes om politisk, og det lader de i den grad skinne igennem på deres respektive Facebook-profiler.

Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen og Enhedslistens nyudnævnte folketingskandidat Pelle Dragsted har således travlt med at kalde hinanden knap så pæne ting på det sociale netværk.

Senest er det Dragsted, der har kastet benzin på det bål, som Lars Seier har tændt ved tidligere at kalde Enhedslisten-manden en 'tyvagtig stodder' i en status-opdatering. Det var et debatindlæg fra Dragsted om de store virksomheders 'krævementalitet', der dannede baggrund for Saxo Bank-direktørens sviner.

Egoistisk nasseprins
Efter at have forholdt sig tavs til angrebet i en måneds tid har Pelle Dragsted nu fundet anledning til at svare Lars Seier igen. Det er bl.a. Ekstra Bladets afsløring af, at Saxo Bank-direktøren kun har betalt to pct. i selskabsskat, der har fået Dragsted til tasterne. Og det er ikke kønne betragtninger, han gør sig om Lars Seier:

'Kære Lars Seier. Du er en egoistisk nasseprins, der har skabt din formue på ryggen af det velfærdssamfund, som du nu gør alt for at ødelægge. Du og din storpralende kasino-bank har aldrig skabt noget af værdi for samfundet, og dit luksusliv er i sidste ende betalt af de hårdtarbejdende lønmodtagere, som du samtidig udviser total disrespekt for. Jeg trøster mig med, at du og det parti du har købt, aldrig vil få indflydelse i Danmark.' skriver Dragsted bl.a.

Kasper Elbjørn fra Saxo Banks kommunikationsafdeling oplyser til ekstrabladet.dk, at 'af forskellige årsager afstår Lars fra at kommentere på angrebet' - uden at uddybe det nærmere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere