V-folk skoser Pinds udbrud: Det vil koste drømmejobbet

Centrale Venstre-folk mener, at kontroversielle udmeldinger vil koste Søren Pind drømmejobbet som udenrigsminister

Søren Pind (foto: Jan Sommer)
Søren Pind (foto: Jan Sommer)

Venstres top-profil Søren Pinds kontroversielle og ofte bombastiske holdninger på bl.a. Facebook og hans blog er ved at give ham alvorlige ridser i den politiske lak. Så alvorlige, at hans drøm om at blive Danmarks udenrigsminister efter næste valg ser ud til at krakelere.

Det fastslår flere centrale kilder i Venstre. De tager sig til hovedet over Pinds meldinger, der bl.a. sidestiller Barack Obamas beslutning om droneangreb mod terrorister med ’snigmord’. Meldinger man i Venstre finder svære at forene med posten som Danmarks udenrigsminister.

– Det er dybt problematisk. Det fortæller jo bare lidt om, at han er helt uden selvbeherskelse. Det er, som om han totalt ignorerer, at vi er allierede med USA – og at Venstres søsterparti er Demokraterne; ikke Republikanerne, lyder det fra en Venstre-politiker.

I stedet bliver partiets EU-ordfører Lykke Friis nu nævnt som Lars Løkke Rasmussens favorit til den tunge og eftertragtede udenrigsministerpost i en borgerlig regering.

Læs også:

Se også: Ole Birk i personligt angreb på Søren Pind

Læs også:

Se også: Pind hænger bilist ud på Facebook: Nu får han smæk

Læs også:

Se også: Politiet: Ingen beviser for Pinds påkørsels-anklage

Det er Venstres politik
Det er meget sparsomt, hvad Søren Pind har at sige til kritikken af hans frembrusende adfærd på bl.a. Facebook. Ligeså vel som han ikke er meget for at forholde sig til den interne kritik af hans udmeldinger – særligt på det udenrigspolitiske område.

I gennem sin pressemand har Søren Pind således leveret denne korte kommentar, der sandt at sige ikke flugter med partifællers kritik af, at hans udmeldinger om Obama bryder med partilinjen:

’Det, jeg udtrykker, er Venstres udenrigspolitik. Derudover har jeg ingen kommentarer,’ lyder det fra Pind.

Køb Ekstra Bladet i dag og læs meget mere om Pinds vanvid:

- V-kilder: Han er uden selvbeherskelse

- Se hans vildeste udmeldinger

- Svinet til i EU-debat

- Pind: Sundhedsvæsenet er kommunistisk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere