Borgmester sender frække sms'er på jobbet

Pia Allerslev holder gnisten i ægteskabet med småslumre sms'er, der giver hende røde kinder.

kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune Pia Allerslev har fundet ud af, hvordan man holder gnisten i ægteskabet: Opskriften er at sende hede sms'er. (Foto: Mogens Flindt)
kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune Pia Allerslev har fundet ud af, hvordan man holder gnisten i ægteskabet: Opskriften er at sende hede sms'er. (Foto: Mogens Flindt)

Et hårdt arbejde, mange sene aftener på kontoret og to børn, der skal sørges for, når man endelig kommer hjem.

Det kan være svært at huske at pleje og passe parforholdet oveni - især når man sjældent ser hinanden.

Men ikke for kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune Pia Allerslev. Hun har nemlig fundet ud af, hvordan man holder gnisten: Opskriften er at sende hede sms'er.

Det fortæller Allerslev og hendes mand, Christian Simonsen, i "Sådan er kærligheden", der mandag aften blev sendt på DR.

Her kommer parret ind på, hvor svært det kan være at leve i en familie, hvor den ene part sjældent er hjemme til aftensmad på grund af arbejde - noget Pia Allerslev må leve med som en del af jobbet på Københavns Rådhus.

- Så bevarer vi gnisten ved at sende hinanden en sms ind i mellem med lidt underlødigt indhold, eller hvad man skal sige, fortæller Christian Simonsen.

- Smålummert, griner Pia Allerslev.

- Ja, smålummert er nok et bedre ord. Det sparker sådan lidt gang i det, afslører Christian Simonsen.

Og det er ikke kun, når hun er alene på borgmesterkontoret, at telefonen bliver tjekket, fortæller Pia Allerslev.

- Jeg har da ind imellem siddet til nogle meget, meget kedelige møder og lige pludselig blevet sådan lidt rød i kinderne, fordi der lige tikkede sådan en god besked ind, siger hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere