Ole Birk i personligt angreb på Søren Pind

Ordkrig i den borgerlige: Ole Birk Olesen (LA) kalder Søren Pind (V) for vindbøjtel og siger, at han tog 'grueligt fejl' ift. Venstre-politikeren

Liberal Alliances erhvervsordfører har kastet sig selv ud i et personligt angreb på Venstrepolitikeren Søren Pinds Facebook-profil.

De to borgerlige herrer er endt i et skænderi, efter Pind i Jyllands-Posten langer ud efter EU-kritikere på den borgerlige fløj. Det har fået Ole Birk til at beskylde Pind for dobbeltmoral, men bunder tilsyneladende i en langt mere personlig kritik af den kendte Venstreprofil.

'Jeg skrev engang, at du var det naturlige valg som en ny formand for Venstre efter Løkke. Fordi du var den eneste, som havde det nødvendige format. Jeg tog grueligt fejl - det har jeg indset de seneste par år. Og det er ikke p.g.a. dine politiske holdninger, det er på grund af dine personlige egenskaber', skriver Ole Birk bl.a. på Facebook-profilen.

Læs Også:

Pind om ekspert: 'Skammeligt latterlig'

'Du er en vindbøjtel, og dit fokus er ikke en sag, som jeg ellers troede, men dig selv. Derfor også al krukkeriet og skaberiet, som ikke er til at holde ud for almindelige mennesker', lyder det.

Ole Birk Olesen forklarer over for ekstrabladet.dk sin kritik med, at han mener, at Søren Pind skal 'forbredre sig som person'. Men LA-ordføreren vil ikke uddybe sin kortfattede kommentar.

- Nej, jeg havde brug for at komme af med et budskab. Det vil jeg ikke uddybe, siger Ole Birk.

ekstrabladet.dk forsøger at få en kommentar fra Søren Pind. Indtil videre uden held.