Her er statusopdateringen du ikke må se

Facebook mener, Pia Kjærsgaards status-opdatering var over grænsen, for hvad der er i orden - hvad mener du?

Pia Kjærsgaard er blevet blokeret fra Facebook, fordi hun har kaldt statsministeren 'dum og naiv'. (Fotocollage: Claus Bonnerup/Facebook)
Pia Kjærsgaard er blevet blokeret fra Facebook, fordi hun har kaldt statsministeren 'dum og naiv'. (Fotocollage: Claus Bonnerup/Facebook)

'Statsministeren er dum og naiv.'

De ord har kostet Pia Kjærsgaard adgangen til sin Facebook-profil, men selv mener hun langt fra, ordene er hårde nok til at koste den slags straf.

- Det er fuldstændig langt ude, siger hun til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Pia K. smidt af Facebook: Kaldte Thorning dum og naiv

Men hvad mener du? Nedenfor kan du læse Pia Kjærsgaards status-opdatering i sin fulde form:

'Statsministeren er bare for dum og naiv

Helle Thorning Schmidt holdt pressemøde for de nyhedshungrende journalister på Christiansborg i dag. Et spørgsmål gik på, om statsministeren mente det var nødvendigt at opgradere det danske toldvæsen som følge af den dramatiske aktion ved Ålbæk Havn, hvor en norsk narkosmugler blev dræbt, og en politimand hårdt såret. Men næh, nej, det mener statsministeren ikke. Hun kunne derimod more sig på Dansk Folkepartis bekostning, fordi partiet i sin tid netop havde ønsket øget kontrol ved den danske grænse.

- Episoden fra Ålbæk viser, hvor forkert det var, da DF havde fokus på grænsebomme, for at forhindre, at der bliver smuglet ulovlige varer over grænsen, sagde Helle Thorning Schmidt. Nu kunne man nemlig ved selvsyn se, at det kom narko ind andre steder, end via grænsen.

Hvad i alverden?

Det er da for dumt. Er statsministeren klar over, at Danmarks grænser altså ikke kun går ved Padborg, Øresundsbroen og internationale færgeruter? At det ikke kun er de steder, hvor der kan handles toldfrit, at der kommer ulovlige varer ind. Dansk Folkeparti havde i aftalen om øget grænsekontrol netop peget på, at der også skulle være øget patruljering af Danmarks grænser til søs. Danmarks grænse strækker sig nemlig HELE vejen rundt om Danmark - schengensamarbejdet til trods.

Det er beskæmmende, at Danmark af nordiske politifolk er blevet udråbt som Skandinaviens narkocentral, hvor stofferne flyder i en lind strøm rundt til vores nordiske naboer. Hver 5. bil, som standses af svenske toldere på Øresundsbroen, har narkotika med. Det kan du da ikke bare lukke øjnene for, Helle Thorning Schmidt. Måske du skulle genlæse aftalen om øget grænsebevogtning og kigge lidt på danske statistikker for narkotikakriminalitet. Snup da lige et kig på et atlas, nu du er i gang. Der er sikkert et kort over Danmarks landegrænser.'

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Pia Kjærsgaard er blevet blokeret fra Facebook, fordi hun har kaldt statsministeren 'dum og naiv'. (Fotocollage: Claus Bonnerup/Facebook)
0 kommentarer
Vis kommentarer