Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Lej Løkkes statsministerbolig

Vil du bo som en statsminister? Så lej Lars Løkkes tidligere hjem i Græsted

Sådan ser terrassen ud i tidligere statsminister Lars Løkkes berømte Græsted domicil. Stedet er nu til leje (Foto: Lejebolig.dk)
Sådan ser terrassen ud i tidligere statsminister Lars Løkkes berømte Græsted domicil. Stedet er nu til leje (Foto: Lejebolig.dk)

Bo som en statsminister.

Det lyder umiddelbart mondænt, men ikke desto mindre har du chancen netop nu. For ex-statsminister Lars Løkke Rasmussens tidligere hjem i Græsted er sat til leje på hjemmesiden lejebolig.dk.

For nogle måneder siden valgte Løkke og familien at rykke teltpælene op efter 20 år i den nordsjællandske by og leje en lejlighed i Nyhavn i det centrale København. Derfor er det nu muligt at leje villaen, der ligger på adressen Solbakken 6.På hjemmesiden lokkes der med en 'stor præsentabel rødstensvilla skønt beliggende i Græsted'. Lyder det som noget for dig, skal du smide 49.500 kr. i depositum og være klar til at betale en leje på 16.500 kr. om måneden.For den pris får du til gengæld en villa på 198 m2 med en kælder med bl.a. to store stuer, fem værelser og tre badeværelser. Dertil kommer en dejlig stor have. Om der også hører en hængehøje med, er dog tvilvsomt. Da Løkke tidligere annoncerede sin flytning i dagbladet BT, kunne han således berette:

- Jeg fik en hængekøje til min 40 års fødselsdag, og den hang nede mellem birketræerne. Men den er mørnet væk. Simpelthen.kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen