Sådan fester de på Borgen: Brækkede sig i politikers stol

En flok morgenfriske politikere fik en noget uventet oplevelse efter en våd fest på Christiansborg

Velkommen til morgenmøde. Dette syn - tilsat en sovende journalist - mødte socialdemokraten Trine Bramsen (foto: Trine Bramsen, Twitter)
Velkommen til morgenmøde. Dette syn - tilsat en sovende journalist - mødte socialdemokraten Trine Bramsen (foto: Trine Bramsen, Twitter)

Det var lidt af et syn, der mødte folketingspolitikeren Trine Bramsen, da hun skulle til samråd på Christiansborg her til morgen.

Da hun ankom til udvalgslokalet for udlændinge- og integrationspolitik, var det trods det tidlige tidpunkt - mødet begyndte 7.30 - ikke tomt.

Nej, socialdemokraten og hendes kolleger i udvalget blev mødt af en sovende journalist. Og ikke nok med det: En af stolene i udvalgsværelset lignede ikke helt sig selv. Det pæne sorte sædebetræk havde således fået en overfladebehandling, der indikerede, hvad den pågældende havde fået at spise aftenen forinden.

Afsløring: Fortsatte til de små timer
'Håber, at den Christiansborg-journalist som vi vækkede her før morgenens samråd, havde en hyggelig fest i går..' kan Bramsen berette på sin twitter-profil, alt imens hun dokumenterer stolens tilstand med et billede.

Og festet blev der på Christiansborg i går. Her blev politikere og journalister i en skøn forening trakteret med treretters-menu, underholdning og ikke mindst drikkevarer.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger fortsatte udskejelserne til ud på de små timer. Men for enkelte stoppede festen altså med en tur forbi udvalgslokalet for udlændinge- og integrationspolitik...

Den famøse bræk-skandale har siden udviklet sig til netfænomenet 'Bræk-gate':

Følg Bræk-gate minut-for-minut:kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen