Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Helle Thorning: Det er sikkert hårdt at være mig

Statsministeren viser sig fra sin helt private side, og taler ud om blandt andet børn og madlavning, når hun i aften er på skærmen i nyt tv-program.

Helt privat: Helle Thorning-Schmidt serverer hjemmelavede frikadeller for Felix Smith i aftenens program (Foto: TV 2)
Helt privat: Helle Thorning-Schmidt serverer hjemmelavede frikadeller for Felix Smith i aftenens program (Foto: TV 2)

Det er en anden side af Helle Thorning-Schmidt som danskerne møder, når statsministeren i aften medvirker i TV 2-programmet 'Felix rykker ind' med Felix Smith som vært.

De stive habitter og høje hæle, som hun dagligt optræder i, er afløst af en moderigtig skovmandsskjorte og et par flade gummisko - og så taler hun i programmet om helt andre emner end vanligt.

Felix Smith spørger Helle ind til helt private ting omkring hendes familie, som hun mener betaler en høj pris for hendes politiske karriere:

Læs også:

Dansk politik - 11. okt. 2012 - kl. 06:45 Arnfeldt: Troels sagde til mig, at Stephen var bøsse

- Noget af det der er rigtig svært, det er hvis medierne begynder at skælde ud på min familie eller mine rådgivere, dem der arbejder sammen med mig, for de har ikke de samme muligheder for at slå igen, siger statsministeren.

- Og det gør mig rigtig ked af det, hvis det er Steven eller børnene, at de skal have en tur i pressen, for de kan ikke slå igen på samme måde, siger hun og understreger at det ikke er hende selv, hun har ondt af:

Læs også:

Se også: S om homorygte: Det har kostet for Helle og familien

- Det er sikkert hårdt af og til at være mig, men det betyder ikke så meget, for jeg har selv valgt det.

Den statsminister, der vasker mest tøj
I programmet besøger Felix Helle Thorning-Schmidt i familiens sommerhus på Bogø, hvor statsministeren serverer frikadeller, og afslører til tv-værtens store forbavselse, at det skam er hende selv, der handler ind i supermarkedet.

- Folk de spørger mig tit: 'Har du ikke andre til at gøre det for dig', og nej det har jeg ikke. Jeg laver mad, jeg går i supermarkedet jeg vasker tøj.

- Jeg er sikkert den statsminister, der vasker mest tøj, det skulle ikke undre mig, hvis det var sådan. Men for mig er det det rigtige, at komme tilbage til hverdagen, siger hun.

Programmet 'Felix rykker ind - hos Helle Thorning-Schmidt' bliver sendt i aften, torsdag, klokken 20.00 på TV 2.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen