Krav fra Özlem: Du skal redde dagpengeofre, Annette

SF's enfant terrible begynder at røre på sig igen - i minutterne efter Vilhelmsens sejr

Özlem Cekic vil have en løsning for de mange dagpengeofre, før hun selv får en løsning på sin SF-fremtid. (Foto: Jacob Ehrbahn)
Özlem Cekic vil have en løsning for de mange dagpengeofre, før hun selv får en løsning på sin SF-fremtid. (Foto: Jacob Ehrbahn)

SF's stormombruste folketingsmedlem, Özlem Cekic, var i minutterne efter Annette Vilhelmsens sejr som ny partiformand ikke sen til at komme med gode råd.

På spørgsmålet om, hvordan Cekic nu ser sin egen formand, svarede Özlem, at det problem har Annette Vilhelmsen ikke tid til at tage sig af lige nu.

Læs Også:

Dansk politik - 13. okt. 2012 - kl. 13:23 Jordskredssejr til Vilhelmsen

- Det har hun slet ikke tid til. Det allermest vigtige for en ny formand er at skaffe SF nye resultater, siger Özlem Cekic og fortsætter:

- Det savner mange medlemmer savner – og så skal hun få lavet en finanslov. Og så håber jeg, at de flere tusinde mennesker, der står til at ryge ud af dagpengesystemet, får en løsning, siger Özlem Cekic.

Læs Også:

Se også: Möger: Jeg vil arbejde loyalt for Annette

Fra januar står tusindvis af mennesker til at mistre forsørgelsesgrundlaget, når dagpengeperioden ændres fra fire til to år.

Özlem Cekic har, siden hun bebude at stemme nej til regeringens skattereform i sommers, været strippet for al indflydelse i SF.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen