Pia Kjærsgaard angriber Løkke: Han svigter

Dansk Folkeparti mener, at Venstre læner sig mere op ad Radikales udlændingepolitik end DF.

Pia Kjærsgaard er sur over, at hverken Løkke eller andre Venstre-politikere deltager i værdi-debatten. Foto: Lars Krabbe/POLFOTO
Pia Kjærsgaard er sur over, at hverken Løkke eller andre Venstre-politikere deltager i værdi-debatten. Foto: Lars Krabbe/POLFOTO

Dansk Folkeparti går for første gang siden folketingsvalget i 2011 til angreb på Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen.

Formand Pia Kjærsgaard mener, at Løkke "fuldstændig svigter i værdidebatten", skriver Berlingske. Hun er sur over, at han ikke vil stramme udlændingepolitikken på de områder, som regeringen har lempet, hvis han bliver statsminister.

Derudover er hun sur over, at hverken Løkke eller andre af Venstres politikere deltager i værdidebatten.

- Venstre har slet ikke gjort noget, og det er selve problemet. De har slet ikke forsøgt at sætte værdipolitikken på dagsordenen, og det er et svigt fra Venstres side, siger hun til avisen.

Hun mener ligeledes, at Venstre læner sig op ad Radikales politik frem for Dansk Folkepartis. Dansk Folkeparti er det næststørste parti i blå blok og leverede gennem hele den seneste VK-regerings levetid de afgørende stemmer.

Løkke ønsker ikke at forholde sig til kritikken, men partiets politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, afviser.

- Jeg tror, at man skal have 3D briller på for at se flugtende kanter mellem Venstre og de Radikale, når det gælder integrationspolitikken, siger hun til Berlingske.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen